Jake Collins

United KingdomUnited Kingdom

Jake Collins do ta gjeni gjithmonë në ndenjësen e pasme të furgonit, duke bërë rrëmujë dhe duke ia dalë pa u lagur. Lindur dhe rritur në Newport - Uells, duket se Jake ka qenë vërdallë gjithmonë edhe pse është ende i ri; ai përshtatet kudo si duhet. Jake është djali, të cilin duhet ta ndiqni patjeter nëpër gara, gjithmonë dallon. Gjithçka duket shumë e lehtë për të, edhe pse ai na siguron që nuk është ashtu! Gjithsecili në skuadër do që të rrijë më të, ju mund të ndihmoni, sepse  jeni të motivuar kur ai është rreth e rrotull. Jake do të jetë djali që do të mbajë çekun e madh të fituesit në fund të konkursit, dhe kur të shkoni ta takoni do t’ju qerasë me pije në bar!

Ndiq Jake Collins
  • Të gjitha Postimet
  • Lajme
  • Galeritë
  • Videot
Postime nga e gjithë Bota ON
Monster Energy's published Cookie Policy explains the different types of cookies that may be used on the site and their respective benefits. If you would like to disable cookies, please view “How do I manage cookies” in the Policy. Note that parts of the site may not function correctly if you disable all cookies. By using the site, you consent to the use of cookies unless you have disabled them.