Alessandro Lupino

ItalyItaly
Dikur dublanti ( dhe sot e kesaj dite jane miq te mire ) i Tony Cairoli-t, Alessandro Lupino shihej si shpresa e madhe e Italise ne pistat e Kampionatit Boteror te Motorcrossit ne keto kater vitet e fundit. 

Nje kombinim i demtimeve fizike, mesimit te cdo piste dhe motorreve jo te mire qe ka patur ne dispozicion kane bere cdo fans te prese, per te pare cilesite e verteta te ketij garuesi kaq te dashur.

Ujku’ nderkohe eshte rritur fizikisht dhe menderisht dhe ka zhvilluar edhe me shume talentin e tij ne cdo terren duke u bere nje nga pilotet qe mund te fitojne ne MX2. 
Shtysa per kete duket se ishte edhe firmosja e kontrates ne fund te 2012, tashme ai garon me Monster Energy Kawasaki Pro Circuit KX250F per 2013 qe do te thote se Lupino mund te jete nje nga surprizat e vitit.
  • Të gjitha Postimet
  • Lajme
  • Galeritë
  • Videot
Postime nga e gjithë Bota ON
"Monster Energy's published Cookie Policy explains the different types of cookies that may be used on the site and their respective benefits. If you would like to disable cookies, please view “How do I manage cookies” in the Policy. Note that parts of the site may not function correctly if you disable all cookies. By using the site, you consent to the use of cookies unless you have disabled them.”