Dion Agius

United StatesUnited States
Dion Agius e jeton jetën me nje lehtësi dhe me nje qetesi për t`u patur zili. Lindur në Tasmani, por me banim në Byron Bay, Australi, Dion njihet nga sërfistat në mbarë botën për aftësitë e tij fantastike ne surf. Por në të vërtetë, ata duhet ta admirojnë atë për me shumë kaq. Ai është i kulturuar, interesant dhe i  interesuar - në pothuajse çdo gjë . Ai është një njeri i biznesit 
(bashkepronar i markes se syzeve Epokhe qe prej 2012). Ai shoqerohet me modele  nga Europa që mund të jenë nje koke më të gjata se ai. Dhe ne fund po, aftësitë e tij ajrore! Fale ketij talenti ate e gjen në të gjitha filmat sërf të Kai Neville dhe në cdo kopertine te revistave per surf. Aftësitë e tij mbi fotografine jane vleresuar me faqet e para te revistave, ai eshte edhe nje fotograf i shkelqyer. Dhe kështu  vetëm dicka rreth Dion Agius , e mjaftueshme për të thënë, "Uau , përshkrimi i ketij djali është frikësues ". Vë bast qe ai do jete nje mendjemadh i poshter. Dhe pastaj ju e takoni atë, Dion ju shtrëngon dorën fort, ju shikon  në sy, buzëqesh,  dhe e mban mend emrin tuaj. Çfarë djali! Dhe mbi te gjitha ai është një djalë që perfaqson me krenari një "M" të ndritshme, të gjelbër në surf-bordin e tij dhe për këtë, ne të gjithë jemi fitues.
Shijojeni Dionin me nje verë Franceze dhe ndoshta pse jo edhe me një vajze Franceze..
  • Të gjitha Postimet
  • Lajme
  • Galeritë
  • Videot
Postime nga e gjithë Bota ON
"Monster Energy's published Cookie Policy explains the different types of cookies that may be used on the site and their respective benefits. If you would like to disable cookies, please view “How do I manage cookies” in the Policy. Note that parts of the site may not function correctly if you disable all cookies. By using the site, you consent to the use of cookies unless you have disabled them.”