Kevin Backstrom

SwedenSweden

Kevin Backstrom është një Zot në Internet - Ai ka kaq shumë fansa neper bote saqe per nje njeri normal lind pyetja - pse..? Ndoshta për shkak të blogut te tij te famshem, ndoshta për shkak se ai terbohet neper festa me shume se kushdo tjetër ose thjesht prej stilit të tij unik dhe arritjeve në snowbaording. Sido qe të jete, KB-ja ka ndjekës të shumte virtuale dhe realë.  Backstrom jeton ëndrrën dhe ne nuk mund ti veme faj për këtë, e vetmja gje qe ai do eshte e thjeshte; te argëtohet dhe ai e ben kete gjate gjithe kohes. Ai është një nga talentet më të fuqishëm qe Suedia ka nxjerre dhe do vazhdojë të surprizojë e mahnise edhe ne te ardhmen. 

Ndiq Kevin Backstrom
  • Të gjitha Postimet
  • Lajme
  • Galeritë
  • Videot
Postime nga e gjithë Bota ON
"Monster Energy's published Cookie Policy explains the different types of cookies that may be used on the site and their respective benefits. If you would like to disable cookies, please view “How do I manage cookies” in the Policy. Note that parts of the site may not function correctly if you disable all cookies. By using the site, you consent to the use of cookies unless you have disabled them.”