be_ixf;ym_202303 d_20; ct_100
MBYLL

MENYRA KONTAKTIT

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions. Te dhenat e juaja jane te vlefshme per ne. Ju lutem na jepni sygjerimet tuaja

Kompania Monster Energy

1 Monster Way
Corona, CA 92879
Telefon: 866-322-4466

INFORMACION PERSONAL

Upload
Ju lutemi fusni sa me shum informacion te jet i mundur ne lidhje me pyetjen/ankesen tuaj

No Solicitation. While we love to hear from our fans, it is the policy of Monster Energy Company (MEC) not to accept unsolicited submissions of ideas or other creative material. Kjo eshte pre te shmangur cdo keqkuptim nese produktet MEC ose marketingu qe ne zhvillojme duken te ngjashme ne ide. Ne ju kerkojme qe ju mos te na dergoni ide origjinale kreative si pershembull ide per produkte te reja/permisuara, fushata marketingu, emra produktesh etj. Any communication or material you do transmit to the Site by electronic mail or otherwise will be treated as non-confidential and non-proprietary. Cdo komunikim ose material qe ju doni te dergoni, bejeni ndermjet postes elektronike ose perndryshe do quhet jo konfidenciale dhe jo serioze. Cdo gje qe ju dergoni, ose postoni mund te perdoret nga MEC ose filialet e tij per perdorime te ndryshme si riprodhimi, mblyllje, transmetim, publikim, reklamim te tyre etj. Per me shume MEC eshte i lire te perdori cdo ide, koncept, teknika etj te ndodhura ne materialet e derguara nga ju ne sitin tone per arsye te ndryshme qe perfshin, ide te palimituara, zhvillime dhe produkte marketingu

Captcha