be_ixf;ym_202303 d_21; ct_100
MBYLL
2018, Web, X Games, Aspen, Hero
LAJME

2019 X Games Aspen Cheat Sheet

Nov 30-0001

Duke u kthyer në vitin e 18, X Games do të pushtojë Buttermilk Mountain në Aspen Snowmass, Colorado, 24 deri 27 Janar 2019. Premiera e kompeticionit do të mirpresë atletët më të mirë në Ski, Snowboard, Snomobile dhe Snow Bike, gjithashtu edhe akte muzikore të nivelit botëror me performancat e tyre dhe një festival interaktiv në fshat. I gjithë aksioni dhe elementet e festivalit do të jenë falas për publikun. Informacione për biletat për muzikën dhe opsionet e akomodimit për eventin e vitit 2018 do të vijnë.

 

KUR: 24 – 27 Janar 2019

 

KU: Buttermilk Mountain Aspen Snowmass, Colorado

 

MUZIKA: Përveç atletëve të nivelit botëror, X Games Aspen do të përfshijë gjithashtu edhe akte muzikore si Lil Wayne, The Chainsmoker dhe Kygo si pjesë e eksperiencës së festivalit.

 

SI: X Games Aspen 2019 Tickets

 

 

X Games Aspen 2019 Sporter në konkurim

Ski
Big Air (M & W)
Slopestyle (M & W)
SuperPipe (M & W)

 

Snowboard
Big Air (M & W)
Slopestyle (M & W)
SuperPipe (M & W)

 

Snowmobile & Snow Bike
Snowmobile Freestyle
Snow BikeCross
Snow Bike Best Trick

 

X Games Aspen 2019 - Plani

E enjte, 24 Janar

1:00 PM ET - Special Olympics Unified Snowboarding

2:00 PM ET - Men's Ski Slopestyle

3:30 PM ET - Men's Snowboard Big Air

7:30 PM ET - Ski SuperPipe Final

10:00 PM ET - Men's Ski SuperPipe Final

11:15 PM ET - Snowboard Big Air

 

E premte, 25 Janar

12:00 PM ET - Women's Ski Slopestyle Final

1:00 PM ET - Men's Ski Big Air

1:45 PM ET - Men's Snowboard Slopestyle

7:00 PM ET - Snowmobile Freestyle Final

9:00 PM ET - Women's Ski Big Air Final

10:35 PM ET - Men's Snowboard Big Air Final

12:00 AM ET - Lil Wayne

 

E shtunë, 26 Janar

1:00 PM ET - Women's Snowboard Slopestyle Final

3:00 PM ET - Men's Snowboard Slopestyle Final

4:30 PM ET - Snow BikeCross Elimination and Final

7:00 PM ET - Louis the Child

10:00 PM ET - Men's Ski Big Air Final

10:45 PM ET - Women's Snowboard SuperPipe

11:30 PM ET - The Chainsmokers

 

E dielë, 27 Janar

2:00 PM ET - Men's Ski Slopestyle Final

5:00 PM ET - Kygo

7:00 PM ET - Harley-Davidson Snow Hill Climb Final

8:30 PM ET - Men's Snowboard SuperPipe

10:00 PM ET - Snow Bike Best Trick Final

 

Ndiqni momentet më të bukura nga viti i shkuar

⬇️

Monster Energy X Games Aspen 2019 – Altetët në konkurim

 

Snowboard

Jamie Anderson - 🇺🇸

Ayumu Hirano - 🇯🇵

Chloe Kim - 🇺🇸

Max Parrot - 🇨🇦

Iouri Podladtchikov - 🇨🇭

Ståle Sandbech - 🇳🇴

Darcy Sharpe - 🇨🇦

Sven Thorgren - 🇸🇪

Kokomo Murase - 🇯🇵

 

Ski

Alex Beaulieu-Marchand - 🇨🇦

Henrik Harlaut - 🇸🇪

Gus Kenworthy - 🇺🇸

Devin Logan - 🇺🇸

Evan McEachran - 🇨🇦

Cassie Sharpe - 🇨🇦

Brita Sigourney - 🇺🇸

Giulia Tanno - 🇨🇭

Maggie Voisin - 🇺🇸

David Wise - 🇺🇸

James Woods - 🇬🇧

 

Snow

Heath Frisby - 🇺🇸

Joe Parsons - 🇺🇸

Cody Matechuk - 🇨🇦

Brett Turcotte - 🇨🇦

Kody Kamm - 🇺🇸

Jackson Strong - 🇦🇺

SHPERNDA ARTIKULLIN:

TE REKOMANDUARA

PER TY