be_ixf;ym_202212 d_01; ct_50
MBYLL
Shot of Donald Cerrone from Behind The Gloves project.
LAJME

Prapa Dorashkave: Donald “Cowboy” Cerrone

Jun 282018

Monster Energy u ul me Donald ”Cowboy” Cerrone perpara dyluftimit te tij te madh ne Singapor per UFC Fight Night, shikoni se çfare ka per te thene Cowboy. Dhe mos harroni te shikoni dyluftimin e tij kunder Leon “Rocky” Edwards. Cowboy nuk eshte Monster-i i vetem, Jessica-Rose Clark do te marr persiper Jessica “Evil” Eye gjithashtu!

Donald “Cowboy” Cerrone VS Leon “Rocky” Edwards

Jessica-Rose Clark VS Jessica “Evil” Eye

 

Dhe mos harroni te provoni shansin per te fituar seancen e stervitjes me Cowboy ne fermen e tij te Fitness-it.

SHPERNDA ARTIKULLIN:

TE REKOMANDUARA

PER TY