be_ixf;ym_202207 d_04; ct_100
MBYLL
Shots of Daniel Hanka promoting Monster Punch Mixxd
LAJME

Daniel Hanka - SMELLY SOCKS I Sayonara

Nov 30-0001

Daniel Hanka vendos të distancohet nga ambjenti i tij tradicional i parqeve dhe udhëton për në Japoni. Ai mbledh bashkë shoket e tij Martin Bernard, Antti Ollila dhe Zuzicka Stromkova, për të filmuar të parin video në bore mixuar me ëndrrën e vërtetë Japoneze, së bashku edhe me vendaliun Gen Sasaki.

Nëse jeni aq të lumtur sa ne jemi për çdo inch të dëborës dhe nuk mund të prisni, gëzohuni më shumë me këtë. Shihni video-n e plotë këtu:

KY ARTIKULL PROMOVON:

SHPERNDA ARTIKULLIN:

TE REKOMANDUARA

PER TY