be_ixf;ym_202201 d_24; ct_100
MBYLL
Shots of Felipe Toledo's win at Corona Open J Bay
LAJME

Filipe Toledo shkaterron J-Bay

Jul 062018

Per vitin e dyte rresht, Felipe Toledo i Monster Energy fitoi ne Corona Open J-Bay. Me kete ai rremben kryesimin dhe bluzen e lakmuar te verdhe. Eventit ju deshen disa dite per tu realizuar.

Serfi ishte pompues. Peshkaqenet notonin. Dhe nderkohe qe sezoni i WSL eshte nje maratone, Filipe ishte nje sprint, gatopardi me i shpejte ne fushen e gatopardeve. Duke kapur nje total 16 pikesh qe nga raundi i trete deri ne finale, Felipe nxitoi dhe u vertit pas kundershtareve ne nje ligë te veten. Dhe kur sinjalizuesi i fundit u degjua ne finale kunder Wade Carmichael, braziliani i ri u ul i vetem ne lineup, me duart ne koke, duke u perpjekur te kuptonte realitetin e ri si Nr.1 i botes. Aty e ka vendin dhe me shume gjasa do te qendroje. “Jam i gatshem per te luftuar,” tha ai per WSL. “Le ta bejme.”

Gati per Teahupo’o.

 

KY ARTIKULL PROMOVON:

SHPERNDA ARTIKULLIN:

TE REKOMANDUARA

PER TY