be_ixf;ym_202302 d_03; ct_100
MBYLL
2018 MTB Downhill Taxco Mex
LAJME

Monster pushton Downhill Taxco 2018

Nov 30-0001

Sam Pilgrim dhe Brendan Fairclough festuan përvjetorin e 7 të Downhill Taxco me vende në podium.

Çiklisti britanik, Pilgrim, u kurorëzua në vendin e pare për Best Trick, kurse shoku i tij, Fairclough, në vendin e 3 në Downhill me një kohë 1:58:33.

“Më pëlqen të konkuroj këtu. Rampat janë perfekte për pjesën e stilit më të mirë dhe munda të bëj një Front Flip pa duar në kërcimin e pare, një 360 Tabletop në të dytën dhe një Backflip pa duar në të fundit, që më çoi në vendin e pare dhe jam shumë i lumtur”, tha Pilgrim për fitoren në Taxco.

Nga ana tjetër, Fairclough tha se ishte i lumtur me performancën. Ka qënë gjithmonë një event fantastik. Është e çmendur të pedaloj poshtë rrugëve shumë shpejt, 42,000 persona që shohin, kështu që ishte një kkohë e paparë dhe e sigurt, kështu që jam i lumtur”.

 

Downhill Taxco e nisi kompeticionin në mesditë me kategorinë Downhill kur çdo çiklistë kishte mundësinë të kualifikohej me kohën më të mirë gjatë 2 raundeve të garës Downhill. Pas kësaj, Best Trick filloi me gjyqtarë që vlerësonin kompelsitetin dhe zgjatjen e e çdo 3 kërcimeve në pistë.

 

Më shumë se 32 çiklistë nga 12 shtete të ndryshme morën pjesë në spektaklin në Taxco ku më shumë 42,000 fansa shijuan kompeticionin urdan të downhill më të pritur në botë.

 

2018 Texaco Downhill u mbyll me adrenalinën injektuese në rrugat e qytetit të vogël. Gara e vitit tjetër do përpiqet të jetë më e mirë dhe e gjithë skuadra e Monster Energy Team do të jetë në Silver Town.

SHPERNDA ARTIKULLIN:

TE REKOMANDUARA

PER TY