be_ixf;ym_202110 d_22; ct_100
MBYLL
Monster Energy Monster Ultra Juice Monster

Juice Monster Ripper

 

The Juice is Loose…
The magical smells in the air driving out to surf the North Shore of Oahu was our inspiration for Monster Ripper.
We started with a killer combo of tropical juices, added in some original Monster flavour, then souped it up with a full load of our original Monster Energy blend.
Banzai!
Monster Ripper… another radical “Juice Monster” hybrid with explosive flavour and the big bad Monster MAGIC you know and love!
20% juice – 100% Monster!

 

Flavor Profile: Tropical Juices

The Juice is Loose…

Ripper

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE / VLERA USHQIMORE

  Per 100ml Per 500ml (%*)
VALOARE ENERGETICĂ / VLERA ENERGJIKE 205kJ 1019kJ
- 48kcal 204kcal (12%)
GLUCIDE / KARBOHIDRATE 12g 59g (23%)
DIN CARE ZAHARURI / NGA TË CILAT SHEQERNA 11g 53g (59%)
SARE / KRIPË 0.04g 0.18g (3%)

CONȚINE CANTITĂȚI NEGLIJABILE DE GRĂSIMI, ACIZI GRAȘI SATURAȚI, PROTEINE/ PËRMBAN SASI TË PAPËRFILLSHME YNDYRE, YNDYRË E NGOPUR, PROTEINA

*CONSUMUL DE REFERINȚĂ AL UNUI ADULT OBIȘNUIT (8 400 kJ/2 000 kcal) / REFERENCA MESATARE E NJË TË RRITURI (8 400 kJ/2 000 kcal)

VITAMINE / VITAMINË

  Per 100ml (%**) Per 500ml (%**)
RIBOFLAVINĂ / RIBOFLAVIN (B2) 0.7mg (50%) 3.5mg (250%)
NIACINĂ / NIACIN (B3) 8.5mg (53%) 43mg (266%)
VITAMINA / VITAMINË B6 0.8mg (57%) 4.0mg (286%)
VITAMINA / VITAMINË B12 2.5µg (100%) 13µg (500%)

**CONSUMUL ZILNIC DE REFERINȚĂ / SASIA E REKOMANDUAR DITORE

CONȚINUT RIDICAT DE CAFEINĂ. NU SE RECOMANDĂ PENTRU COPII SAU FEMEILE ÎNSĂRCINATE SAU CARE ALĂPTEAZĂ SAU PERSOANELOR SENSIBILE LA CAFEINĂ (32 mg/100 ml). CONSUMAȚI CU RESPONSABILITATE./ AL: PËRMBAJTJE E LARTË KAFEINË. NUK ËSHTË E REKOMANDUESHME PËR FEMIJËT, GRATË SHTATZËNA DHE ME GJI OSE PËR NJERËZIT E NDJESHËM NDAJ KAFEINËS (32 mg / 100 ml). KONSUMONI ME KUJDES.

Ingredients

 
 

TE REKOMANDUARA

PER TY