be_ixf;ym_202301 d_27; ct_100
MBYLL

Disa njerez eshte e pamundur ti kenaqesh. Sapo marrin ate qe mendojn se duan, kerkojne akoma. Pilotet dhe vajzat tona Monster nuk bejne dallim... dhe na kane dhene disa pelqime kohet e fundit.

Nje pije te re Monster. Me pak te embel, shije me te lehte, zero kalori, po me nje boost te plote energjie Monster. Dhe sigurisht e bardha, eshte e zeza e re. Rezultati eshte: Monster Energy Ultra.

Cliroje Bishen!

Unleash the Ultra Beast!

Ultra

 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE / VLERA USHQIMORE

  Per 100ml Per 500ml (%*)
VALOARE ENERGETICĂ / VLERA ENERGJIKE 10kJ 50kJ
- 2kcal 11kcal (1%)
GLUCIDE / KARBOHIDRATE 0.9g 4.4g (2%)
DIN CARE ZAHARURI / NGA TË CILAT SHEQERNA 0g 0g (0%)
SARE / KRIPË 0.20g 1.0g (17%)

CONȚINE CANTITĂȚI NEGLIJABILE DE GRĂSIMI, ACIZI GRAȘI SATURAȚI, PROTEINE/ PËRMBAN SASI TË PAPËRFILLSHME YNDYRE, YNDYRË E NGOPUR, PROTEINA

*CONSUMUL DE REFERINȚĂ AL UNUI ADULT OBIȘNUIT (8 400 kJ/2 000 kcal) / REFERENCA MESATARE E NJË TË RRITURI (8 400 kJ/2 000 kcal)

VITAMINE / VITAMINË

  Per 100ml (%**) Per 500ml (%**)
RIBOFLAVINĂ / RIBOFLAVIN (B2) 0.7mg (50%) 3.5mg (250%)
NIACINĂ / NIACIN (B3) 8.5mg (53%) 43mg (266%)
VITAMINA / VITAMINË B6 0.8mg (57%) 4.0mg (286%)
VITAMINA / VITAMINË B12 2.5µg (100%) 13µg (500%)

**CONSUMUL ZILNIC DE REFERINȚĂ / SASIA E REKOMANDUAR DITORE

CONȚINUT RIDICAT DE CAFEINĂ. NU SE RECOMANDĂ PENTRU COPII SAU FEMEILE ÎNSĂRCINATE SAU CARE ALĂPTEAZĂ SAU PERSOANELOR SENSIBILE LA CAFEINĂ (32 mg/100 ml). CONSUMAȚI CU RESPONSABILITATE./ AL: PËRMBAJTJE E LARTË KAFEINË. NUK ËSHTË E REKOMANDUESHME PËR FEMIJËT, GRATË SHTATZËNA DHE ME GJI OSE PËR NJERËZIT E NDJESHËM NDAJ KAFEINËS (32 mg / 100 ml). KONSUMONI ME KUJDES.

TE REKOMANDUARA

PER TY