be_ixf;ym_202205 d_29; ct_50
LUK

DATABESKYTTELSESERKLÆRING

Sidst opdateret: marts 2021

Monster Energy (”vi”, ”os”, ”vores”), hvis oplysninger findes i afsnittet “Sådan kontakter du os” i slutningen af denne databeskyttelseserklæring (”databeskyttelseserklæring”), tager databeskyttelsesproblemer alvorligt og ønsker, at du er bekendt med, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer, overfører og videregiver oplysninger. Denne databeskyttelseserklæring beskriver vores praksisser i forbindelse med personoplysninger, som vi indsamler gennem websteder, der drives af os, hvorfra du tilgår denne databeskyttelseserklæring (”webstederne”), gennem de softwareapplikationer, der stilles til rådighed af os til brug på eller gennem computere og mobilenheder (”apps”) via vores sociale mediesider, som vi kontrollerer, hvorfra du tilgår denne databeskyttelseserklæring (samlet benævnt vores ”sociale mediesider”), såvel som gennem HTML-formaterede e-mailmeddelelser, som vi sender til dig, der linker til denne databeskyttelseserklæring, samt oplysninger, som vi indsamler offline, såsom gennem formularer, som du muligvis udfylder for at deltage i en præmielodtrækning eller konkurrence (samlet benævnt, herunder webstederne, apps og vores sociale mediesider, “tjenesterne”).

Beboere i Californien: se vores “Databeskyttelseserklæring for Californien" or yderligere oplysninger om, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, og hvordan vi bruger og deler dine oplysninger.

Personoplysninger

Personoplysninger, som vi kan indsamle

Personoplysninger” betyder alle oplysninger, der vedrører dig som enkeltperson, herunder både tilvejebragte personoplysninger og automatisk indsamlede personoplysninger.

”Tilvejebragte personoplysninger” er personoplysninger, som du tilvejebringer eller stiller til rådighed for os, herunder:

  • Navn
  • Køn
  • Postadresse (herunder fakturerings- og forsendelsesadresser)
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Fødselsdato
  • Kredit- og betalingskortnummer
  • Profilbillede
  • Socialt mediekonto-id
  • Brugernavn og adgangskode
  • Demografiske oplysninger

Automatisk indsamlede personoplysninger” er eventuelle personoplysninger, der indsamles automatisk af vores eller tredjepartssystemer, såsom:

  • Enhedsoplysninger
  • App-brugsdata
  • Oplysninger, der indsamles via cookies, pixel tags og andre teknologier

Bemærk venligst, at vi kan bruge en tredjepartsbetalingstjeneste til at behandle betalinger, der foretages gennem tjenesterne. Hvis du ønsker at foretage en betaling gennem tjenesterne, indsamles dine personoplysninger af en sådan tredjepart og ikke af os, og vil være underlagt tredjepartens databeskyttelseserklæring i stedet for denne databeskyttelseserklæring. Vi har ingen kontrol over, og er ikke ansvarlige for tredjeparters indsamling, brug, opbevaring, overførsel eller videregivelse af dine personoplysninger.

Hvis du indsender eventuelle personoplysninger vedrørende andre personer til os eller vores tjenesteudbydere i forbindelse med tjenesterne, erklærer du, at du har myndigheden og passende samtykke til at gøre det og til at give os tilladelse til at bruge oplysningerne i overensstemmelse med denne databeskyttelseserklæring.

Sådan indsamler vi tilvejebragte personoplysninger

Vi og vores tjenesteudbydere indsamler tilvejebragte personoplysninger på en række forskellige måder, herunder:

Gennem tjenesterne : Vi indsamler personoplysninger gennem tjenesterne, f.eks. når du tilmelder dig et nyhedsbrev, opretter en konto eller foretager et køb.

Offline : Vi indsamler tilvejebragte personoplysninger fra dig offline, såsom når du besøger en butik, der sælger vores produkter, deltager i en handelsmesse, deltager i et arrangement, som vi sponsorerer, afgiver en ordre over telefonen eller kontakter kundeservice.

Fra andre kilder : Vi kan modtage dine tilvejebragte personoplysninger fra andre kilder, såsom offentlige databaser, fælles markedsføringspartnere, sociale medieplatforme, fra personer med hvem du er venner eller på anden måde forbundet på sociale medieplatforme, samt fra andre tredjeparter. Hvis du for eksempel vælger at forbinde din sociale mediekonto med din tjenestekonto, vil visse personoplysninger fra din sociale mediekonto blive delt med os, hvilket kan omfatte personoplysninger, der er en del af din profil eller dine venners profiler.

Sådan indsamler vi automatisk indsamlede personoplysninger

Vi og vores tjenesteudbydere kan indsamle automatisk indsamlede personoplysninger på en række forskellige måder, herunder:

Gennem din browser eller enhed : Visse oplysninger indsamles af de fleste browsere eller automatisk gennem din enhed, såsom din MAC-adresse (Media Access Control), computertype (Windows eller Macintosh), skærmopløsning, operativsystemnavn og -version, enhedsproducent og -model, enheds-præstationsbenchmarks og -kapaciteter, installerede plugins, museklik eller markørposition, siderulningsposition, tid brugt på tjenesterne, besøgte sider, henvisningssider og anvendte nøgleord, hvis du kommer fra en søgemaskine, sprog, internetbrowsertype og -version, navn på og version af tjenesterne (såsom appen), du bruger, og andre anonyme trafikdata. Vi bruger disse oplysninger til at sikre, at tjenesterne fungerer korrekt og til at tilpasse din oplevelse, mens du bruger tjenesterne. For eksempel kan vi bruge og kombinere sådanne oplysninger, i kombination med IP-adresse, for at oprette et unikt id, der med rimelig sikkerhed identificerer din browser eller enhed for os. Dette unikke id gør det muligt for os at spore din aktivitet på vores tjenester og vise indhold, som vi mener vil interessere dig baseret på en sådan aktivitet.

Gennem din brug af appen : Hvis du downloader og bruger appen, sporer og indsamler vi og vores tjenesteudbydere app-brugsdata, såsom datoen og klokkeslættet for, hvornår appen på din enhed tilgår vores servere, og hvilke oplysninger og filer, der er blevet downloadet til appen.

Brug af cookies : Cookies er oplysninger, der opbevares direkte på den computer, du bruger. Cookies giver os mulighed for at indsamle oplysninger såsom browsertype, tid brugt på tjenesterne, besøgte sider, sprogpræferencer og andre anonyme trafikdata. Vi og vores tjenesteudbydere bruger oplysningerne til sikkerhedsmæssige formål, til at formidle navigation, vise oplysninger mere effektivt og til at tilpasse din oplevelse, mens du bruger tjenesterne, samt til online-sporing. Vi kan genkende din computer for at hjælpe med din brug af tjenesterne. Vi indsamler også statistiske oplysninger om brugen af ​​tjenesterne for løbende at forbedre designet og funktionaliteten, forstå hvordan tjenesterne bruges og for at hjælpe os med at løse spørgsmål vedrørende tjenesterne.

Hvis du ikke vil have at oplysninger indsamles gennem brugen af cookies, er der en enkel procedure i de fleste browsere, som giver dig mulighed for automatisk at afvise cookies eller få valget mellem at afvise eller acceptere overførslen til din computer af en bestemt cookie (eller cookies) fra et bestemt websted. Du kan også besøge http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html . Men hvis du ikke accepterer disse cookies, kan du opleve en smule ulejlighed i din brug af tjenesterne. For eksempel kan vi muligvis ikke genkende din computer, og du skal muligvis logge ind, hver gang du besøger de relevante tjenester.

For alle oplysninger om, hvordan vi bruger cookies og andre teknologier, bedes du læse vores cookiepolitik.

Brug af pixel tags og andre lignende teknologier : Pixel tags (også kendt som web-beacons og klare GIF'er) kan bruges i forbindelse med nogle tjenester til bl.a. at spore handlinger fra brugere af tjenesterne (herunder e-mailmodtagere), måle succesen af vores markedsføringskampagner og kompilere statistikker om brugen af tjenesterne og svarprocenter.

IP-adresse : Din “IP-adresse” er et nummer, der automatisk tildeles den computer, du bruger af din internettjenesteudbyder. En IP-adresse kan identificeres og logges automatisk i vores serverlogfiler, når en bruger tilgår tjenesterne, sammen med klokkeslættet for besøget og de(n) side(r), der blev besøgt. Indsamling af IP-adresser er standardpraksis og udføres automatisk af mange websteder, applikationer og andre tjenester. Vi bruger IP-adresser til formål såsom at beregne tjenesternes brugsniveauer, hjælpe med at diagnosticere serverproblemer og administrere tjenesterne.

Fysisk placering: Vi kan indsamle din enheds fysiske placering ved f.eks. at bruge IP-adresse, satellit-, mobiltelefontårn- eller WiFi-signaler. Vi kan bruge din enheds fysiske placering til at levere tilpassede placeringsbaserede tjenester og indhold til dig. I nogle tilfælde kan du have tilladelse til at tillade eller afvise sådanne anvendelser af din enheds placering, men hvis du vælger at afvise sådanne anvendelser, kan vi muligvis ikke levere de relevante tilpassede tjenester og indhold til dig.

Sådan kan vi bruge personoplysninger

Vi bruger personoplysninger af de årsager, der er angivet nedenfor:

For at levere tjenesterne, for at opfylde en kontrakt, eller for at træffe foranstaltninger i forbindelse med en kontrakt. Dette omfatter:

  • For at gennemføre og opfylde dit køb eller din indløsning, for eksempel, for at behandle dine betalinger, få din ordre leveret til dig, kommunikere med dig vedrørende dit køb eller din indløsning og yde relateret kundeservice til dig under udførelsen af ​​en kontrakt, der er indgået mellem dig og os.

Som påkrævet for at udføre vores forretningsaktiviteter og forfølge vores legitime interesser, især:

  • For at besvare dine forespørgsler og efterkomme dine anmodninger, såsom for at sende dig ikke-markedsføringsmeddelelser såsom nyhedsbreve.
  • For at overvåge brugen af vores websteder og onlinetjenester, og bruge dine oplysninger til at hjælpe os med at overvåge, forbedre og beskytte vores produkter, tjenesterne og webstederne, både online og offline.
  • For at sende administrative oplysninger til dig, f.eks. oplysninger om tjenesterne og ændringer til vores vilkår, betingelser og politikker.
  • For at tilbyde dig oplysninger, der er relevante for dig, og for at tilpasse din oplevelse på tjenesterne ved at præsentere indhold, produkter og tilbud, der er skræddersyet til dig. For eksempel kan vi vise indhold eller sende dig meddelelser om begivenheder i dit område, kampagner, eller nye produkter, som vi mener, kan interessere dig baseret på dine personoplysninger, din kontoprofil og aktivitet på sociale medier, demografiske oplysninger, fysiske placering, samt aktivitet på vores tjenester.
  • For at give dig mulighed for at deltage i præmielodtrækninger, konkurrencer og lignende kampagner, samt administrere sådanne præmielodtrækninger, konkurrencer og kampagner. Nogle af disse aktiviteter har yderligere regler, som kan indeholde yderligere oplysninger om, hvordan vi bruger og videregiver dine personoplysninger, så vi foreslår, at du læser disse yderligere regler omhyggeligt.
  • Til vores forretningsmæssige formål, såsom dataanalyse, revisioner, overvågning og forebyggelse af svig, udvikling af nye produkter, forbedring eller ændring af vores tjenester, identificering af brugstendenser, fastlæggelse af effektiviteten af ​​vores reklamekampagner, samt drift og udvidelse af vores forretningsaktiviteter.

Til formål, som er påkrævet ved lov:

  • I overensstemmelse med juridiske forpligtelser (a) i henhold til gældende lovgivning, herunder love uden for dit bopælsland, (b) for at overholde retsproces, (c) for at svare på anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, herunder offentlige og statslige myndigheder uden for dit bopælsland, (d) for at håndhæve vores vilkår og betingelser, (e) for at beskytte vores eller ethvert af vores tilknyttede selskabers forretningsaktiviteter, (f) for at beskytte vores og/eller vores tilknyttede selskabers, dine eller andres rettigheder, privatlivets fred, sikkerhed eller ejendom, og (g) for at gøre det muligt for os at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse de skader, som vi måtte lide.

I overensstemmelse med dine valg og dit samtykke (hvis relevant):

  • Vi sender dig direkte markedsføring vedrørende vores relevante produkter og tjenester, eller andre produkter og tjenester, der leveres af os og vores tilknyttede selskaber,
  • Vi placerer cookies og bruger lignende teknologier som beskrevet under afsnittet 'Andre oplysninger' i denne databeskyttelseserklæring,
  • Ved andre lejligheder, hvis vi beder dig om samtykke, bruger vi oplysningerne til de formål, som vi forklarer på det pågældende tidspunkt.

Sådan kan personoplysninger videregives

Dine personoplysninger kan videregives:

  • Til vores tilknyttede selskaber til de formål, der er beskrevet i denne databeskyttelseserklæring. For personoplysninger fra Japan er Monster Energy Company den part, der er ansvarlig for administrationen af de i fællesskab anvendte personoplysninger.
  • Til vores tjenesteudbydere, som leverer hosting af websteder, dataanalyse, betalingsbehandling, ordreopfyldelse, tilvejebringelse af informationsteknologi og relateret infrastruktur, kundeservice, e-maillevering, kreditkortbehandling og revisionstjenester, samt andre lignende tjenester.
  • Til tredjeparter for at give dem mulighed for at sende dig markedsføringsmeddelelser, hvis du har tilvalgt en sådan deling.
  • Til tredjepartssponsorer eller medsponsorer af præmielodtrækninger, konkurrencer og lignende kampagner, hvis du har tilvalgt en sådan deling og til brug af dine personoplysninger til sådanne formål.
  • Af dig, på opslagstavler, chat, profilsider, blogs og andre tjenester, hvorpå du kan slå oplysninger og materialer op (herunder, uden begrænsning, vores sociale mediesider). Bemærk venligst, at eventuelle oplysninger, som du slår op eller videregiver gennem disse tjenester, bliver offentlige oplysninger og kan være tilgængelige for brugere af tjenesterne og offentligheden. Vi opfordrer dig til at være meget forsigtig, når du beslutter dig for at videregive dine personoplysninger eller eventuelle andre oplysninger på tjenesterne.
  • Til dine venner, der er forbundet med din sociale mediekonto, til andre brugere af tjenesterne og til udbyderen af din sociale mediekonto, i forbindelse med din sociale delingsaktivitet, såsom hvis du forbinder din sociale mediekonto med din tjenestekonto eller logger ind på din tjenestekonto fra din sociale mediekonto. Ved at forbinde din tjenestekonto og din sociale mediekonto bemyndiger du os til at dele oplysninger med udbyderen af din sociale mediekonto, og du forstår, at brugen af ​​de oplysninger, som vi deler, vil være underlagt det sociale mediewebsteds databeskyttelseserklæring.
  • Til en tredjepart i tilfælde af eventuel omstrukturering, fusion, salg, joint venture, overdragelse, overførsel eller anden afhændelse af hele eller eventuel del af vores virksomhed, aktiver eller aktier (herunder i forbindelse med eventuel konkurs eller lignende sager).
  • Som nødvendigt eller passende: (a) i henhold til gældende lovgivning, herunder love uden for dit bopælsland, (b) for at overholde retsproces, (c) for at svare på anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, herunder offentlige og statslige myndigheder uden for dit bopælsland, (d) for at håndhæve vores vilkår og betingelser, (e) for at beskytte vores eller ethvert af vores tilknyttede selskabers forretningsaktiviteter, (f) for at beskytte vores og/eller vores tilknyttede selskabers, dine eller andres rettigheder, privatlivets fred, sikkerhed eller ejendom, og (g) for at gøre det muligt for os at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse de skader, som vi måtte lide.

ANDRE oplysninger

Andre oplysninger, som vi kan indsamle

Andre oplysninger” er oplysninger, der er blevet indsamlet eller ændret på en sådan måde, at de ikke identificerer eller kan knyttes til dig som enkeltperson, såsom:

  • Anonymiserede oplysninger
  • Aggregerede oplysninger

Aggregerede personoplysninger identificerer dig ikke personligt eller eventuel anden bruger af tjenesterne, (vi kan for eksempel aggregere personoplysninger for at beregne procentdelen af ​​vores brugere, der har et bestemt områdenummer).

Sådan kan vi bruge og videregive andre oplysninger

Vi kan bruge og videregive andre oplysninger til ethvert formål, undtagen hvor vi er forpligtede til at gøre andet i henhold til gældende lovgivning.

I nogle tilfælde kan vi kombinere andre oplysninger med personoplysninger (såsom at kombinere dit navn med anonymiserede oplysninger). Hvis vi kombinerer eventuelle andre oplysninger med personoplysninger, vil de kombinerede oplysninger blive behandlet af os som personoplysninger, så længe de kombineres.

TREDJEPARTSTJENESTER

Denne databeskyttelseserklæring omhandler ikke, og vi er ikke ansvarlige for, eventuelle tredjeparters databeskyttelses-, informations- eller andre praksisser, herunder eventuel tredjepart, der driver eventuelt websted eller tjeneste, hvortil tjenesterne linker (herunder links til videoer på vores tjenester, der hostes af tredjeparter såsom Youtube eller Vimeo). Medtagelsen af et link på tjenesterne indebærer ikke godkendelse af det linkede websted eller den linkede tjeneste af os eller af vores tilknyttede selskaber.

Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for politikkerne og praksisserne i forbindelse med indsamling, brug og videregivelse (herunder datasikkerhedspraksisserne) hos andre organisationer, såsom Facebook, Apple, Google, Microsoft, Yahoo!, Twitter, Pinterest, Tumblr eller eventuel anden app-udvikler, app-udbyder, udbyder af sociale medieplatforme, operativsystemudbyder, udbyder af trådløse tjenester eller enhedsproducenter, herunder eventuelle personoplysninger, som du videregiver til andre organisationer gennem eller i forbindelse med apps eller vores sociale mediesider.

SIKKERHED

Vi søger at bruge rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte personoplysninger i vores organisation. Desværre kan ingen dataoverførsler eller lagringssystemer garanteres at være 100 % sikre. Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med os ikke længere er sikker, bedes du omgående underrette os om problemet ved at kontakte os i overensstemmelse med afsnittet “Sådan kontaker du os"  i denne databeskyttelseserklæring.

VALG OG RETTIGHEDER

Hvis det er relevant i henhold til lovgivningen i EU eller Storbritannien, kan du have ret til at gøre indsigelse mod noget af den behandling, som vi udfører. Du kan finde flere oplysninger om dine rettigheder og hvordan du udøver dem nedenfor.

Dine valg vedrørende vores brug og videregivelse af dine personoplysninger

Vi giver dig mange valgmuligheder med hensyn til vores brug og videregivelse af dine personoplysninger til markedsføringsformål i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder. Udover andre valg, som vi kan give dig, kan du også fravælge:

  • Modtagelse af elektroniske meddelelser fra os : Hvis du fremadrettet ikke længere ønsker at modtage markedsføringsrelaterede e-mails fra os, kan du fravælge modtagelse af disse markedsføringsrelaterede e-mails ved at sende en e-mail til [email protected] .
  • Vores deling af dine personoplysninger med tilknyttede selskaber til deres direkte markedsføringsformål: Hvis du foretrækker, at vi fremadrettet ikke deler dine personoplysninger med vores tilknyttede selskaber til deres direkte markedsføringsformål, kan du fravælge denne deling ved at sende os en e-mail på [email protected].
  • Vi gennemgår din(e) anmodning(er) så hurtigt som praktisk muligt. Bemærk også, at hvis du fravælger modtagelse af markedsføringsrelaterede e-mails fra os, kan vi stadig sende dig vigtige administrative meddelelser, og du kan ikke fravælge modtagelse af administrative meddelelser.

Dine databeskyttelsesrettigheder i Californien

Beboere i Californien: se vores “Databeskyttelseserklæring for Californien” for flere oplysninger om visse juridiske rettigheder.

Dine databeskyttelsesrettigheder i Nevada

Lovgivningen i Nevada giver vores brugere, som er forbrugere i Nevada, tilladelse til at anmode om, at deres personoplysninger ikke sælges (som defineret i henhold til gældende lovgivning i Nevada), selv hvis deres personoplysninger ikke sælges i øjeblikket. Anmodninger kan sendes til [email protected].

Sådan kan du tilgå, ændre eller slette dine personoplysninger

Hvis du ønsker at anmode om at gennemgå, berigtige, opdatere, undertrykke, begrænse eller slette personoplysninger om dig, gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger om dig, eller hvis du ønsker at modtage en elektronisk kopi af dine personoplysninger med henblik på at sende den til et andet selskab (i det omfang du har denne ret til dataportabilitet ved gældende lovgivning), kan du sende os en e-mail på [email protected] eller skrive til os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet i afsnittet “Sådan kontaker du os” i slutningen af denne databeskyttelseserklæring. Vi svarer på din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Disse rettigheder kan være begrænsede, f.eks. hvis opfyldelsen af din anmodning ville afsløre personoplysninger om en anden person, eller hvis du beder os om at slette oplysninger, som vi er forpligtede ved lov til at beholde eller har tvingende legitime interesser i at beholde.

Hvis du har uløste problemer, har du ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, hvor du bor, arbejder eller hvor du mener, at der er forekommet et databrud.

Når vi påberåber os dit samtykke, vil du altid kunne trække det pågældende samtykke tilbage, selvom vi kan have andre retsgrundlag for at behandle dine oplysninger til andre formål, såsom dem, der er angivet ovenfor.

OPBEVARINGSPERIODE

Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode, der er nødvendig for at opfylde formålene beskrevet i denne databeskyttelseserklæring og i den periode, der er påkrævet eller tilladt ved lov, eller så længe det måtte være nødvendigt med henblik på udøvelsen eller forsvaret af retskrav. Hvis du for eksempel indgår en kontrakt med os, opbevarer vi dine personoplysninger under kontraktperioden og, efter, i en periode for at udøve eller forsvare retskrav.

MINDREÅRIGES BRUG AF TJENESTER

Tjenesterne er ikke rettet mod enkeltpersoner under seksten (16) år, og vi anmoder om, at disse enkeltpersoner ikke tilvejebringer personoplysninger gennem tjenesterne.

GRÆNSEOVERSKRIDENDE OVERFØRSEL

Tjenesterne styres og drives af os fra USA, og dine personoplysninger overføres uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien. Sådanne internationale overførsler af personoplysninger er mulige, enten fordi der foreligger en tilstrækkelighedsbeslutning udstedt af Europa-Kommissionen, fordi vi har indført passende beskyttelsesforanstaltninger, eller fordi gældende love på anden måde tillader eller kræver, at vi overfører dine personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien. Du kan anmode os om at tilvejebringe yderligere oplysninger i denne henseende eller om at give dig en kopi af den passende sikkerhedsforanstaltning ved at kontakte os på enhver måde, der er angivet i denne databeskyttelseserklæring.

FØLSOMME OPLYSNINGER

Vi beder dig om ikke at sende os og om ikke at videregive, eventuelle følsomme personoplysninger (f.eks. oplysninger vedrørende race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religion eller andre trosoverbevisninger, helbred, straffedomme, fagforeningsmedlemskab, sexliv eller seksuel orientering) på eller gennem tjenesterne eller på anden måde til os.

OPDATERINGER TIL DENNE DATABESKYTTELSESERKLÆRING

Vi kan ændre denne databeskyttelseserklæring. Tag et kig på “Sidst opdateret”-forklaringen øverst i denne databeskyttelseserklæring for at se, hvornår denne databeskyttelseserklæring sidst blev revideret. Eventuelle ændringer til denne databeskyttelseserklæring træder i kraft, når vi offentliggør den reviderede databeskyttelseserklæring på tjenesterne. Din brug af tjenesterne efter disse ændringer betyder, at du accepterer den reviderede databeskyttelseserklæring.

SÅDAN KONTAKTER DU OS

Den dataansvarlige for dine personoplysninger er Monster Energy Company, og dennes kontaktpunkt i Europa er Monster Energy Europe Limited. Nedenfor finder du deres kontaktoplysninger:

Dataansvarlig:
Monster Energy Company
FAO: Privacy
Legal Department
1 Monster Way
Corona, CA 92879 USA

Europæisk kontaktpunkt:
Monster Energy Europe Limited
FAO: Privacy
Legal Department
50 Bristol Road
Greenford UB6 8UP, Storbritannien

Du kan også kontakte os via e-mail på følgende adresse: [email protected]

Bemærk venligst, at e-mailmeddelelser ikke altid er sikre, derfor bedes du undlade at medtage kreditkortoplysninger eller følsomme oplysninger i dine e-mails til os.

CALIFORNIA PRIVACY NOTICE

This California Privacy Notice ("California Notice") supplements the Monster Energy ("we", "us", "our") Privacy Notice and applies solely to visitors, users, and others who reside in the State of California ("consumers" or "you"). We adopted this California Notice to comply with California privacy laws, including the California Consumer Privacy Act ("CCPA"). Any terms defined in the CCPA and not defined here have the same meaning when used in this California Notice.

Notice of Collection and Use of Personal Information

Categories of Personal Information

Within the last twelve (12) months, we have collected the following categories of Personal Information:

  1. Identifiers, such as real name, alias, postal address, unique personal identifier, online identifier, internet protocol address, email address, account name, or other similar identifiers.
  2. Personal information categories listed in the California Customer Records statute (Cal. Civ. Code 1798.80(e)), such as name, postal address, phone number, and credit or debit card number.
  3. Characteristics of protected classifications under California or federal law, such as gender.
  4. Commercial information, including records of personal property, products or services purchased, obtained, or considered, or other purchasing or consuming histories or tendencies.
  5. Internet or other electronic network activity information, including, but not limited to, browsing history, search history, and information regarding a consumer’s interaction with an internet website, application, or advertisement.
  6. Geolocation data.
  7. Audio, electronic, visual, thermal, olfactory, or similar information, such as profile picture or CCTV images.

We will not collect additional categories of Personal Information other than those categories listed above. If we intend to collect additional categories of Personal Information, we will provide you with a new notice at or before the time of collection.

Use of Personal Information

We may use Personal Information for the business and commercial purposes below:

  • To provide the Services, to fulfill or perform under a contract, to fulfill or communicate relating to your purchase or redemption, provide customer service, or take steps linked to a contract
  • To respond to your inquiries and fulfill your requests, such as to send you non-marketing communications such as newsletters.
  • To monitor use of our websites and online Services, and using your information to help us monitor, improve and protect our products, the Services and websites, both online and offline.
  • To send administrative information to you, for example, information regarding the Services and changes to our terms, conditions, and policies.
  • To send you direct marketing in relation to our relevant products and Services, or other products and services provided by us and our affiliates.
  • To offer you information that is relevant to you and to personalize your experience on the Services by presenting content, products and offers tailored to you. For example, we may display content or send you messages about events in your area, promotions, or new products that we believe may interest you based on your Personal Information, social media account profile and activity, demographic information, physical location, and activity on our Services.
  • To allow you to participate in sweepstakes, contests and similar promotions and managing such sweepstakes, contests and promotions. Some of these activities have additional rules, which can contain additional information about how we use and disclose your Personal Information, so we suggest that you read those additional rules carefully.
  • For our business purposes, such as data analysis, audits, fraud monitoring and prevention, developing new products, enhancing, improving or modifying our Services, identifying usage trends, determining the effectiveness of our promotional campaigns and operating and expanding our business activities.
  • As required by law, including, in compliance with legal obligations (a) under applicable law, including laws outside your country of residence; (b) to comply with legal process; (c) to respond to requests from public and government authorities including public and government authorities outside your country of residence; (d) to enforce our terms and conditions; (e) to protect our operations or those of any of our affiliates; (f) to protect our rights, privacy, safety or property, and/or that of our affiliates, you or others; and (g) to allow us to pursue available remedies or limit the damages that we may sustain.

We will not use the Personal Information we collected for material different, unrelated, or incompatible purposes without providing you with notice.

Sources of Personal Information

We collect Personal Information as described in the Privacy Notice. Broadly, the collection of Personal Information is from the following sources:

  • From You: We can receive your Personal Information through the Services, e.g. when you sign up for a newsletter, create an account or make a purchase; offline, such as when you visit a store selling our products, attend a trade show, attend an event we sponsor, place an order over the phone or contact customer service; or when you provide information through the App.
  • From Affiliates: We can receive your Personal Information from our affiliates, such as when you participate in sweepstakes, contests and similar promotions.
  • From Service Providers: We can receive your Personal Information from our service providers who provide website hosting, data analysis, payment processing, order fulfillment, information technology and related infrastructure provision, customer service, email delivery, credit card processing and auditing services, and other similar services.
  • From Operating Systems and Platforms: Certain information is collected by most browsers or automatically through your device.
  • From Third Parties: We and our technology providers automatically collect certain information through the use of cookies, pixels, and tracking technologies, such as browser type, time spent on the Services, pages visited, language preferences, actions you take using the Services, measures of marketing campaigns (such as usage and response rates), and other traffic data.

We also receive your Personal Information from other sources, such as public databases; joint marketing partners; social media platforms; from people with whom you are friends or otherwise connected on social media platforms, as well as from other third parties. For example, if you elect to connect your social media account to your Services account, certain Personal Information from your social media account will be shared with us, which can include Personal Information that is part of your profile or your friends’ profiles.

For more information about the sources of Personal Information, please see the sections captioned “How We Collect Provided Personal Information” and “How We Collect Automatically-Collected Personal Information” in the Privacy Notice.

Sharing of Personal Information

Within the last twelve (12) months, we have shared the following categories of Personal Information for a business purpose with the following categories of third parties:

  • Category 1 : Affiliates and Advertising Networks
  • Category 2 : Affiliates
  • Category 3 : Affiliates
  • Category 4 : Affiliates
  • Category 5 : Affiliates and Advertising Networks
  • Category 6 : Affiliates
  • Category 7 : Affiliates

For more information about how we share Personal Information, please see the section captioned “How Personal Information Can Be Disclosed” in the Privacy Notice.

Your California Privacy Rights

California’s "Shine the Light" law, permits our users who are California residents to request and obtain from us a list of what personal information (if any) we disclosed to third parties for their own direct marketing purposes in the previous calendar year and the names and addresses of those third parties. Requests may be made only once per year per person, must be sent to [email protected] , and are free of charge. However, we do not disclose personal information protected under the "Shine the Light" law to third parties for their own direct marketing purposes.

In addition, if you are a resident of California, under 18 and a registered user of the Services, you may ask us to remove content or information that you have posted to the Services by writing to by email at [email protected] or write to us by using the contact details set out in the "Contacting Us" section at the end of this California Notice.

Please note that your request does not ensure complete or comprehensive removal of the content or information, as, for example, some of your content may have been reposted by another user.

The CCPA provides California residents with the following rights:

  1. Right to Know: You have the right to request that we disclose certain information to you about the Personal Information we collected, used, disclosed, and sold about you in the past 12 months. This includes a request to know any or all of the following:
    • The categories of Personal Information collected about you;
    • The categories of sources from which we collected your Personal Information;
    • The categories of Personal Information that we have sold or disclosed about you for a business purpose;
    • The categories of third parties to whom your Personal Information was disclosed for a business purpose;
    • Our business or commercial purpose for collecting or selling your Personal Information; and
    • The specific pieces of Personal Information we have collected about you.
  2. Data Portability: You have the right to request a copy of Personal Information we hold about you.
  3. Right to Deletion: You have the right to request that we delete the Personal Information we collected from you and maintained, subject to certain exceptions. Please note that if you request deletion of your Personal Information, we may deny your request or may retain certain elements of your Personal Information if it is necessary for us or our service providers to:
    • Complete the transaction for which the Personal Information was collected, provide a good or service requested by you, or reasonably anticipated within the context of our ongoing business relationship with you, or otherwise perform a contract between our business and you.
    • Detect security incidents, protect against malicious, deceptive, fraudulent, or illegal activity; or prosecute those responsible for that activity.
    • Debug to identify and repair errors that impair existing intended functionality.
    • Exercise free speech, ensure the right of another consumer to exercise his or her right of free speech, or exercise another right provided for by law.
    • Comply with the California Electronic Communications Privacy Act pursuant to Chapter 3.6 (commencing with Section 1546) of Title 12 of Part 2 of the Penal Code.
    • Engage in public or peer-reviewed scientific, historical, or statistical research in the public interest that adheres to all other applicable ethics and privacy laws, when the deletion of the information is likely to render impossible or seriously impair the achievement of such research, if you have provided informed consent.
    • To enable solely internal uses that are reasonably aligned with your expectations based on your relationship with us.
    • Comply with a legal obligation.
    • Otherwise use the Personal Information, internally, in a lawful manner that is compatible with the context in which you provided the information.
  4. Right to Opt-In to Financial Incentives: You have the right to opt-in to financial incentives. You also have the right to opt-out at any time. However, we currently do not offer any financial incentives.
  5. Right to Opt-Out/In: You have the right to opt-out of the sale of your Personal Information. You also have the right to opt-in to the sale of Personal Information. Please see the section captioned “Notice of Right to Opt-Out” below for more information about your opt-out/in rights.
  6. Right to Non-Discrimination: You have the right not to receive discriminatory treatment by us for the exercise of your CCPA privacy rights. Unless permitted by the CCPA, we will not:
    • Deny you goods or services.
    • Charge you different prices or rates for goods or services, including through granting discounts or other benefits, or imposing penalties.
    • Provide you a different level or quality of goods or services.
    • Suggest that you my receive a different price or rate for goods or services or a different level or quality of goods or services.

Some of our Services, however, may require your Personal Information. If you choose not to provide your Personal Information that is necessary to provide any aspect of our Services, you may not be able to use those Services.

Submitting a Verified Consumer Request

To exercise your Right to Know, Data Portability, and Right to Delete, you must provide us with sufficient information to allow us to verify your identity, and describe your request with sufficient detail that allows us to properly understand, evaluate, and respond to it. Once we receive the information you provide to us, we will review it and determine if more information is necessary to verify your identity as required by law, and we may request additional information in order to do so.

To exercise your CCPA privacy rights described above, please submit a verifiable request to us by:

  • Calling us at 1-800-426-7367.
  • Emailing us at [email protected] .
  • Writing to us by using the contact details set out at the bottom of this California Notice.

Only you, or a person authorized by you to act on your behalf, may make a verifiable consumer request related to your Personal Information.

You may only make a verifiable consumer request for Right to Know or Data Portability twice within a 12-month period. The verifiable consumer request must:

  • Provide sufficient information that allows us to reasonably verify you are the person about whom we collected Personal Information or an authorized representative. At a minimum, that information will include name (first and last), email address, phone number, address, and may include additional information.
  • Describe your request with sufficient detail that allows us to properly understand, evaluate, and respond to it.

We may deny your request if we are unable to verify your identity or have reason to believe that the request is fraudulent.

Consumer Request by an Authorized Agent

If any authorized agent submits a consumer request on your behalf, in order to confirm that person or entity’s authority to act on your behalf and verify the authorized agent’s identity, we require at a minimum an email be sent to [email protected], and all of the below items; in addition based on the nature of the request and information, we may require additional information:

  • To verify your authorization to request on behalf of a California resident, provide one or more of the following: (1) California Secretary of State authorization, (2) written permission from the California resident, or (3) power of attorney.
  • Sufficient evidence of your identity.
  • To verify the identity of the California resident for whom the request is being made, provide the information set forth above for verification of the consumer request.

We cannot respond to your request or provide you with Personal Information if we cannot verify your identity or authority to make the request and confirm the Personal Information relates to you. Making a verifiable consumer request does not require to create an account with us. We will only use Personal Information provided in a verifiable consumer request to verify the request’s identity or authority to make the request.

We will acknowledge receipt of the request within ten (10) business days of its receipt. We will respond to a verifiable consumer request within forty-five (45) days of its receipt. If we require more time (up to 90 days), we will inform you of the reason and extension period in writing. Any disclosures we provide will only cover the 12-month period preceding the receipt of the verifiable consumer request. The response we provide will also explain the reasons we cannot comply with a request, if applicable. For Data Portability requests, we will provide the responsive information in a portable and, to the extent technically feasible, in a readily useable format that allows you to transmit the information to another entity without hindrance.

We do not charge a fee to process or respond to your verifiable consumer request unless it is excessive, repetitive, or manifestly unfounded. If we determine that the request warrants a fee, we will tell you why we made that decision and provide you with a cost estimate before completing your request.

Sale of Personal Information

We never monetize your Personal Information or sell it to third parties for money. However, the CCPA defines "sale" broadly, and that definition could include information that we have shared with our service providers and certain technology providers. In the past twelve (12) months, we have "sold" (as defined under the CCPA) the following categories of Personal Information to the following categories of third parties:

  • Category 1: Advertising Networks
  • Category 5: Advertising Networks

We "sold" the Personal Information for the purposes described in this California Notice and the Privacy Notice.

We do not and will not knowingly sell the Personal Information of minors under the age of 16 without affirmative authorization.

Notice of Right to Opt-Out

Please see our “Notice of Right to Opt-Out” on our “Do Not Sell My Personal Information” page for more information about your opt-out rights.

Do Not Track

We use analytics systems and providers and participate in ad networks that process Personal Information about your online activities over time and across third-party websites or online services, and these systems and providers may provide some of this information to us. We do not currently process or comply with any web browser’s "do not track" signal or similar mechanisms.

Note, however, that you may find information about how to opt-out of Google Analytics and DoubleClick online behavioral advertising, and/or block or reject certain tracking technologies in our Cookies Policy.

UPDATES TO THIS CALIFORNIA NOTICE

We may change this California Notice. Please take a look at the "Last Updated" legend at the top of the Privacy Notice to see when this California Notice was last revised. Any changes to this California Notice will become effective when we post the revised California Notice on the Services. Your use of the Services following these changes means that you accept the revised California Notice.

CONTACTING US

If you have any questions or concerns about this California Notice and/or how we process Personal Information, you can contact us at:

Monster Energy Company
FAO: Privacy
Legal Department
1 Monster Way
Corona, CA 92879 USA

You can also contact us by email at the following address: [email protected].

Please note that email communications are not always secure; so please do not include credit card information or sensitive information in your emails to us.

For more information about how users with disabilities can access this California Notice in an alternative format, please contact us at [email protected].