be_ixf;ym_202108 d_04; ct_500
SULJE

TIETOSUOJASELOSTE

Päivitetty viimeksi: Maaliskuu 2021

Monster Energy ("me", "meidät", "meitä", jne.), joiden tiedot annetaan "Ota meihin yhteyttä" -osiossa tämän tietosuojaselosteen tietosuojaseloste”) lopussa, pitää tietosuoja-asioita tärkeinä ja haluaa sinun olevan tietoinen siitä, miten keräämme, käytämme, tallennamme, siirrämme ja luovutamme tietoja. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan käytäntöjämme liittyen henkilötietoihin, joita keräämme sellaisten ylläpitämiemme verkkosivustojen kautta, joilta käsin pääset tähän tietosuojaselosteeseen (”verkkosivustot”),, mobiililaitteilla tai tietokoneilla taikka niiden kautta käytettäviksi tarjoamiemme ohjelmistosovellusten (”sovellukset”) kautta sellaisilta hallinnoimiltamme sosiaalisen median sivuilta, joilta käsin pääset tähän tietosuojaselosteeseen (yhdessä ”sosiaalisen median sivumme”), sekä sellaisten sinulle lähettämiemme HTML-muotoisten sähköpostiviestien kautta, jotka on linkitetty tähän tietosuojaselosteeseen, sekä tietojen kautta, joita keräämme verkon ulkopuolella ja joita saatat antaa osallistuaksesi arvontoihin tai kilpailuihin (yhdessä, mukaan lukien verkkosivustot, sovellukset ja sosiaalisen median sivut, ”palvelut”).

Kalifornian asukkaat, katsokaa ”Kalifornian tietosuojaselosteestamme" lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja jaamme tietojasi.

Henkilötiedot

Mitä henkilötietoja voimme kerätä

Henkilötiedot” tarkoittavat kaikkia sinua yksityishenkilönä koskevia tietoja, mukaan lukien sekä annetut henkilötiedot että automaattisesti kerätyt henkilötiedot.

”Annetut henkilötiedot” ovat henkilötietoja, jotka annat meille tai tuot saatavillemme, mukaan lukien

  • nimi
  • sukupuoli
  • postiosoite (mukaan lukien laskutus- ja toimitusosoitteet)
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • syntymäaika
  • luotto- ja pankkikorttinumero
  • profiilikuva
  • sosiaalisen median tilin tunnus
  • käyttäjätunnus ja salasana
  • demografiset tiedot.

Automaattisesti kerätyt henkilötiedot” ovat henkilötietoja, joita meidän tai kolmannen osapuolen järjestelmät keräävät automaattisesti, kuten

  • laitteen tiedot
  • sovelluksen käyttötiedot
  • evästeiden, pikselitunnisteiden ja muiden teknologioiden avulla kerätyt tiedot.

Huomaa, että voimme käyttää kolmannen osapuolen maksupalvelua palveluiden kautta suoritettujen maksujen käsittelyyn. Jos haluat suorittaa maksun palveluiden kautta, henkilötietojasi kerää kyseinen kolmas osapuoli emmekä me, ja niihin sovelletaan kolmannen osapuolen tietosuojaselostetta tämän tietosuojaselosteen sijasta. Meillä ei ole määräysvaltaa kolmansien osapuolten taholta tapahtuvaan henkilötietojen keräämiseen, käyttöön, tallentamiseen, siirtämiseen tai luovuttamiseen, emmekä ole vastuussa niistä.

Jos lähetät meille tai palveluntarjoajillemme muita henkilöitä koskevia henkilötietoja palveluiden yhteydessä, vakuutat, että sinulla on valtuudet ja asianmukainen suostumus siihen sekä siihen, että voimme käyttää tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Miten keräämme annettuja henkilötietoja

Me ja palveluntarjoajamme keräämme annettuja henkilötietoja monin tavoin, mukaan lukien seuraavat:

Palveluiden kautta : Keräämme henkilötietoja palveluiden kautta esimerkiksi silloin, kun tilaat uutiskirjeen, luot tilin tai teet ostoksen.

Verkon ulkopuolella : Keräämme annettuja henkilötietoja sinulta verkon ulkopuolella, kuten käydessäsi tuotteitamme myyvässä myymälässä, osallistuessasi messuille, osallistuessasi sponsoroimaamme tapahtumaan, tehdessäsi tilauksen puhelimitse tai ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun.

Muut lähteet : Voimme vastaanottaa antamiasi henkilötietoja muista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista, markkinointikumppaneiltamme, sosiaalisen median alustoilta, ystäviltäsi tai muuten sinuun sosiaalisen median alustoilla kytkeytyviltä ihmisiltä sekä muilta kolmansilta osapuolilta. Jos esimerkiksi päätät yhdistää sosiaalisen median tilisi palveluiden tiliisi, tietyt sosiaalisen median tilisi henkilökohtaiset tiedot jaetaan meille, mikä voi sisältää profiiliisi tai ystäviesi profiileihin kuuluvia henkilötietoja.

Miten keräämme automaattisesti kerättyjä henkilötietoja

Me ja palveluntarjoajamme voimme kerätä automaattisesti kerättyjä henkilötietoja monin tavoin, mukaan lukien seuraavat:

Selaimesi tai laitteesi kautta : Useimmat selaimet keräävät tai saavat automaattisesti laitteesi kautta tiettyjä tietoja, kuten Media Access Control (MAC) -osoitteesi, tietokoneen tyypin (Windows tai Macintosh), näytön tarkkuuden, käyttöjärjestelmän nimen ja version, laitteen valmistajan ja mallin, laitteen suorituskyvyn vertailuarvot ja ominaisuudet, asennetut liitännäiset, hiiren napsautukset tai kohdistimen sijainnin, sivun vierityssijainnin, palveluihin käytetyn ajan, vieraillut sivut, lähtösivut ja hakukoneen kautta tultaessa käytetyt avainsanat, kielen, Internet-selaimen tyypin ja version, käyttämiesi palvelujen (kuten sovelluksen) nimen ja version sekä muita anonyymeja liikennetietoja. Käytämme näitä tietoja varmistaaksemme, että palvelut toimivat oikein, ja räätälöidäksemme käyttökokemuksesi käyttäessäsi palveluita. Voimme esimerkiksi käyttää ja yhdistää tällaisia tietoja yhdessä IP-osoitteen kanssa luodaksemme yksilöllisen tunnuksen, jonka avulla tunnistamme selaimesi tai laitteesi kohtuullisella varmuudella. Tämän yksilöllisen tunnuksen avulla voimme seurata toimintaasi palveluissamme ja näyttää sisältöä, jonka uskomme kiinnostavan sinua tällaisen toiminnan perusteella.

Sen kautta, kuinka käytät sovellusta : Jos lataat ja käytät sovellusta, me ja palveluntarjoajamme seuraamme ja keräämme sovelluksen käyttötietoja, kuten päivän ja kellonajan, jolloin laitteesi sovellus käyttää palvelimiamme, ja mitä tietoja ja tiedostoja sovellukseen on ladattu.

Evästeiden käyttäminen : Evästeet ovat tietoja, jotka tallennetaan suoraan käyttämääsi tietokoneeseen. Evästeiden avulla voimme kerätä tietoja, kuten selaimen tyypin, palveluihin käytetyn ajan, vieraillut sivut, kieliasetukset ja muut anonyymit liikennetiedot. Me ja palveluntarjoajamme käytämme tietoja turvallisuustarkoituksiin, helpottaaksemme navigointia, näyttääksemme tietoja tehokkaammin ja mukauttaaksemme käyttökokemustasi käyttäessäsi palveluita sekä verkkoseurantatarkoituksiin. Tunnistamme tietokoneesi auttaaksemme sinua käyttämään palveluita. Keräämme myös tilastotietoja palveluiden käytöstä, jotta voimme jatkuvasti parantaa suunnittelua ja toimivuutta, ymmärtää palvelujen käyttötapoja sekä ratkaista palveluita koskevia kysymyksiä.

Jos et halua tietoja kerättävän evästeiden avulla, voit käyttää useimmissa selaimissa olevaa yksinkertaista menettelyä hylätäksesi automaattisesti evästeet tai valitaksesi tietyn evästeen (tai evästeiden) siirron tietokoneellesi tietyltä sivustolta. Halutessasi voit myös lukea seuraavan: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html . Jos et hyväksy näitä evästeitä, huomaa, että siitä saattaa olla jonkin verran haittaa sinulle palveluiden käytön kannalta. Emme esimerkiksi välttämättä pysty tunnistamaan tietokonettasi, ja sinun on ehkä kirjauduttava sisään aina, kun vierailet soveltuvissa palveluissa.

Lisätietoja siitä, kuinka käytämme evästeitä ja muita teknologioita, voit lukea evästekäytännöstämme.

Pikselitunnisteiden ja muiden vastaavien teknologioiden käyttö: Pikselitunnisteita (joita kutsutaan myös verkkojäljitteiksi ja läpinäkyviksi GIF-kuviksi) voidaan käyttää joidenkin palveluiden yhteydessä muun muassa palveluiden käyttäjien (mukaan lukien sähköpostin vastaanottajien) toimien seuraamiseen, markkinointikampanjoidemme onnistumisen mittaamiseen sekä tilastojen laatimiseen palveluiden käytöstä ja vastausasteesta.

IP-osoite : ”IP-osoite” on numero, jonka internetpalvelujen tarjoajasi määrittää automaattisesti käyttämällesi tietokoneelle. IP-osoite voidaan tunnistaa ja kirjata automaattisesti palvelinlokitiedostoihin aina, kun käyttäjä käyttää palveluita, vierailun ajankohdan ja vierailtujen sivujen lisäksi. IP-osoitteiden kerääminen on vakiokäytäntö, ja monet sivustot, sovellukset ja muut palvelut tekevät sitä automaattisesti. Käytämme IP-osoitteita esimerkiksi palveluiden käyttötasojen laskemiseen, palvelinongelmien diagnosointiin ja palveluiden hallinnointiin.

Fyysinen sijainti: Saatamme kerätä laitteesi fyysisen sijainnin esimerkiksi IP-osoitteen, satelliitin, matkapuhelinmaston tai WiFi-signaalien avulla. Voimme käyttää laitteesi fyysistä sijaintia tarjotaksemme sinulle yksilöllisiä sijaintiin perustuvia palveluita ja sisältöä. Joissakin tapauksissa sinulla saattaa olla lupa sallia tai kieltää laitteesi sijainnin tällaiset käyttötarkoitukset, mutta jos päätät kieltää tällaiset käyttötarkoitukset, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle soveltuvia yksilöllisesti mukautettuja palveluita ja sisältöä.

Miten voimme käyttää henkilötietoja

Käytämme henkilötietoja alla esitetyistä syistä:

palveluiden tarjoaminen, sopimuksen täyttäminen tai sopimukseen liittyvien vaiheiden toteuttaminen sisältäen seuraavat:

  • ostosi tai lunastuksesi suorittaminen ja toteuttaminen esimerkiksi käsitelläksemme maksujasi, toimittaaksemme tilauksesi sinulle, kommunikoidaksesi kanssasi ostoasi tai lunastustasi koskien sekä tarjotaksemme sinulle asiakaspalvelua osana sinun ja meidän välillemme tehtyä sopimusta

tarvittavat toimet voidaksemme harjoittaa liiketoimintaa ja tavoitellaksemme oikeutettuja etujamme, erityisesti

  • kyselyihisi vastaaminen ja pyyntöjesi täyttäminen esimerkiksi lähettämällä sinulle muita viestejä kuin markkinointiviestejä, kuten uutiskirjeitä
  • verkkosivustojemme ja verkkopalveluidemme käytön seuraaminen ja tietojesi käyttäminen siten, että voimme seurata, parantaa ja suojata tuotteitamme, palveluitamme ja verkkosivustojamme sekä verkossa että sen ulkopuolella
  • hallinnollisten tietojen, esimerkiksi palveluja sekä ehtoihin ja käytäntöihin tehtyjä muutoksia koskevien tietojen lähettäminen
  • merkityksellisten tietojen tarjoaminen sinulle ja, palvelukokemuksesi mukauttaminen esittämällä sinulle räätälöityjä sisältöjä, tuotteita ja tarjouksia, mihin liittyen saatamme esimerkiksi näyttää sisältöä tai lähettää sinulle viestejä tapahtumista alueellasi, mainoksista tai uusista tuotteista, joiden uskomme kiinnostavan sinua henkilötietojesi, sosiaalisen median tilisi profiilin ja toiminnan, demografisten tietojesi, fyysisen sijaintisi sekä palvelujemme käyttösi perusteella
  • sen mahdollistaminen, että voit osallistua arvontoihin, kilpailuihin ja vastaaviin kampanjoihin sekä tällaisten arvontojen, kilpailujen ja kampanjoiden hallinnoiminen; joihinkin näihin toimintoihin liittyy lisäsääntöjä, jotka voivat sisältää lisätietoja siitä, miten käytämme ja luovutamme henkilötietojasi, joten suosittelemme lukemaan nämä lisäsäännöt huolellisesti
  • liiketoiminnalliset tarkoituksemme, kuten tietojen analysointi, auditoinnit, petosten valvonta ja ehkäisy, uusien tuotteiden kehittäminen, palveluidemme parantaminen, kehittäminen tai muuttaminen, käyttötrendien tunnistaminen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittäminen sekä liiketoimintamme harjoittaminen ja laajentaminen

lain edellyttämät tarkoitukset:

  • toimiminen sovellettavien lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti (a) sovellettavien lakien nojalla, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait, (b) oikeudenkäyntimenettelyn noudattaminen, (c) valtion ja julkisten viranomaisten pyyntöihin vastaaminen, mukaan lukien pyynnöt asuinmaasi ulkopuolisilta valtion ja julkisilta virkamiehiltä, (d) käyttöehtojemme täytäntöönpaneminen, (e) oman taikka osakkuus- ja tytäryhtiöidemme toiminnan suojaaminen, (f) omien ja/tai osakkuus- ja tytäryhtiöidemme, sinun taikka muiden oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaaminen ja (g) sen mahdollistaminen, että voimme turvautua käytettävissä oleviin oikeussuojakeinoihin tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahingonkorvauksia

valintasi ja suostumuksesi mukaisesti (soveltuvin osin)

  • lähetämme sinulle suoramarkkinointia liittyen asiaankuuluviin tuotteisiimme ja palveluihimme tai muihin meidän taikka osakkuus- ja tytäryhtiöidemme tarjoamiin tuotteisiimme ja palveluihin
  • asetamme evästeitä ja käytämme vastaavia teknologioita, jotka on kuvattu tietosuojaselosteen ”Muut tiedot” -osiossa.
  • muissa tilanteissa, joissa pyydämme sinulta suostumusta, käytämme tietoja tarkoituksiin, jotka kuvailemme pyynnön yhteydessä

Miten henkilötietojasi voidaan luovuttaa

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa

  • osakkuus- ja tytäryhtiöillemme tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin Japanista peräisin olevien henkilötietojen osalta Monster Energy Company on vastuussa yhteisesti käytettyjen henkilötietojen hallinnasta.
  • palveluntarjoajillemme, jotka tarjoavat verkkosivustojen isännöintiä, tietojen analysointia, maksujen käsittelyä, tilausten täyttämistä, tietotekniikkaa ja siihen liittyvää infrastruktuuria, asiakaspalvelua, sähköpostin toimitusta, luottokorttien käsittely- ja auditointipalveluja sekä muita vastaavia palveluita
  • kolmansille osapuolille, jotta he voivat lähettää sinulle markkinointiviestejä, jos olet valinnut tällaisen jakamisen
  • kolmannen osapuolen roolissa toimiville arvontojen, kilpailujen ja vastaavien kampanjoiden sponsoreille, jos olet valinnut tällaisen jakamisen ja henkilötietojesi käyttämisen tällaisiin tarkoituksiin
  • sinun kauttasi keskustelupalstoilla, chateissa, profiilisivuilla, blogeissa ja muissa palveluissa, joissa voit julkaista tietoja ja materiaaleja (mukaan lukien rajoituksetta sosiaalisen median sivumme); huomaa, että kaikki näiden palveluiden kautta julkaisemasi tai luovuttamasi tiedot tulevat julkisiksi tiedoiksi ja voivat olla palveluiden käyttäjien ja yleisesti saatavilla; kehotamme sinua olemaan hyvin varovainen päättäessäsi luovuttaa henkilötietojasi tai muita tietoja palveluissa
  • sosiaalisen median tiliisi liitetyille ystävillesi, muille palveluiden käyttäjille ja sosiaalisen median tilisi tarjoajalle sosiaalisessa mediassa toteuttamasi jakamisen yhteydessä esimerkiksi silloin, kun yhdistät sosiaalisen median tilisi palvelujen tiliisi tai kirjaudut sisään palveluiden tilillesi sosiaalisen median tililtäsi. yhdistämällä palvelujen tilisi ja sosiaalisen median tilisi valtuutat meidät jakamaan tietoja sosiaalisen median tilisi tarjoajan kanssa ja ilmaiset ymmärtäväsi, että jakamamme tietojen käyttöön sovelletaan sosiaalisen median sivuston tietosuojaselostetta
  • kolmannelle osapuolelle, jos liiketoimintaamme, omaisuuttamme tai varastoamme tai jonkin niiden osaa koskien toteutetaan uudelleenjärjestely, fuusio, myynti, yhteisyritys, luovutus, siirto tai muu määräämistoimi (mukaan lukien konkurssin tai vastaavan menettelyn yhteydessä)
  • jos on tarpeen tai asianmukaista, (a) sovellettavien lakien nojalla, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait, (b) oikeudenkäyntimenettelyn noudattaminen, (c) valtion ja julkisten viranomaisten pyyntöihin vastaaminen, mukaan lukien pyynnöt asuinmaasi ulkopuolisilta valtion ja julkisilta virkamiehiltä, (d) käyttöehtojemme täytäntöönpaneminen, (e) oman taikka osakkuus- ja tytäryhtiöidemme toiminnan suojaaminen, (f) omien ja/tai osakkuus- ja tytäryhtiöidemme, sinun taikka muiden oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaaminen ja (g) sen mahdollistaminen, että voimme turvautua käytettävissä oleviin oikeussuojakeinoihin tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahingonkorvauksia.

MUUT Tiedot

Muut keräämämme tiedot

Muut tiedot” ovat tietoja, jotka on kerätty tai muokattu siten, että sinua ei tunnisteta tai liitetä meihin yksityishenkilönä, kuten

  • tunnistamattomat tiedot
  • yhdistetyt tiedot.

Yhdistetyt henkilötiedot eivät yksilöi henkilökohtaisesti sinua tai muita palveluiden käyttäjiä (voimme esimerkiksi koota yhteen henkilötietoja laskeaksemme niiden käyttäjien prosenttiosuuden, joiden puhelinnumerot sisältävät tietyn suuntanumeron).

Miten voimme käyttää ja luovuttaa muita tietoja

Voimme käyttää ja luovuttaa muita tietoja mihin tahansa tarkoitukseen, paitsi jos meillä on sovellettavan lain nojalla velvollisuus toimia toisin.

Joissakin tapauksissa voimme yhdistää muita tietoja henkilötietoihin (kuten nimesi muuten tunnistamattomiin tietoihin). Jos yhdistämme muita tietoja henkilötietoihin, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina niin kauan kuin ne yhdistetään.

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Tämä tietosuojaseloste ei käsittele kolmansien osapuolten tietosuojaa, tietoja tai muita asioita koskevia käytäntöjä, emmekä ole vastuussa niistä, ja tämä koskee myös sellaisia kolmansia osapuolia, jotka ylläpitävät sivustoa tai palvelua, joihin palvelumme on linkitetty (mukaan lukien linkit videoihin, joita hallinnoivat kolmannet osapuolet, kuten YouTube tai Vimeo). Linkin sisällyttäminen palveluihin ei tarkoita, että me taikka osakkuus- tai tytäryhtiömme kannattaisimme linkitettyä sivustoa tai palvelua.

Huomaa, että emme ole vastuussa muiden organisaatioiden, kuten Facebookin, Applen, Googlen, Microsoftin, Yahoo!:n, Twitterin, Pinterestin, Tumblrin tai muiden sovelluskehittäjien, sovellustoimittajien, sosiaalisen median alustan tarjoajien, käyttöjärjestelmän tarjoajien, langattomien palvelujen tarjoajien tai laitevalmistajien taholta tapahtuvasta henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja julkistamista koskevista käytännöistä ja menettelyistä (mukaan lukien tietoturvakäytännöt), ja tämä koskee myös sovellusten yhteydessä tai sosiaalisen median sivuillamme muille organisaatoille luovuttamiasi henkilötietoja.

TURVALLISUUS

Pyrimme käyttämään kohtuullisia organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä suojellaksemme henkilötietoja organisaatiossamme. Valitettavasti mikään tiedonsiirto- tai tallennusjärjestelmä ei voi olla täydellisen turvallinen. Jos sinulla on syytä uskoa, että vuorovaikutuksesi kanssamme ei ole enää turvallista, ilmoita ongelmasta välittömästi ottamalla meihin yhteyttä tämän tietosuojaselosteen ”Ota yhteyttä” -osiossa kuvatulla tavalla.

VALINNAT JA OIKEUDET

Soveltuessa EU:n lainsäädännön tai Iso-Britannian lain nojalla sinulla voi olla oikeus vastustaa jotakin suorittamastamme käsittelystä. Lisätietoja oikeuksistasi ja niiden käyttämisestä on alla.

Henkilötietojen käyttöä ja luovuttamista koskevat valintasi

Sallimme sinun vaikuttaa usealla tavalla siihen, kuinka käytämme ja luovutamme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin laillisten oikeuksiesi mukaisesti. Muiden tarjoamiemme valintojen lisäksi voit myös kieltäytyä seuraavista:

  • Sähköisen viestinnän vastaanottaminen meiltä : Jos et enää jatkossa halua vastaanottaa meiltä markkinointiin liittyviä sähköpostiviestejä, voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä markkinointiin liittyviä sähköpostiviestejä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].
  • Henkilötietojesi jakaminen osakkuus- ja tytäryhtiöiden kanssa niiden suoramarkkinointitarkoituksiin: Jos haluat, että emme jaa jatkossa henkilötietojasi osakkuus- ja tytäryhtiöidemme kanssa niiden suoramarkkinointitarkoituksiin, voit kieltäytyä tästä jakamisesta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].
  • Tarkistamme pyyntösi niin pian kuin on kohtuudella mahdollista. Huomaa myös, että jos kieltäydyt vastaanottamasta markkinointiin liittyvää sähköpostia meiltä, saatamme silti lähettää sinulle tärkeitä hallinnollisia viestejä, etkä voi kieltäytyä vastaanottamasta hallinnollisia viestejä.

Kalifornian tietosuojaoikeutesi

Kalifornian asukkaat, katsokaa “Kalifornian tietosuojaselosteestamme” lisää tietoa tietyistä laillisista oikeuksista.

Nevadan tietosuojaoikeutesi

Nevada laki antaa käyttäjillemme, jotka ovat nevadalaisia kuluttajia, mahdollisuuden pyytää, että heidän henkilötietojaan ei myydä (määritelty sovellettavassa Nevadan lainsäädännössä), vaikka heidän henkilötietojaan ei tällä hetkellä myytäisikään. Pyynnöt voidaan lähettää osoitteeseen [email protected].

Henkilötietoihin pääsy sekä niiden muuttaminen tai poistaminen

Jos haluat pyytää sinua koskevien henkilötietojen tarkistamista, korjaamista, päivittämistä, estämistä, rajoittamista tai poistamista, vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä taikka jos haluat pyytää sähköisen jäljennöksen henkilötiedoistasi toiseen yritykseen lähettämiseksi (siltä osin kuin sinulla on tämä oikeus tietojen siirrettävyyteen sovellettavan lain nojalla), voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai kirjoittaa meille käyttäen yhteystietoja, jotka on esitetty ”Ota meihin yhteyttä” -osiossa tämän tietosuojaselosteen lopussa. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain mukaisesti.

Näitä oikeuksia voidaan rajoittaa esimerkiksi silloin, kun pyyntösi täyttäminen paljastaisi toisen henkilön henkilötietoja tai kun pyydät meitä poistamaan tietoja, joiden säilyttämistä laki meiltä edellyttää tai joiden säilyttäminen on pakottavien oikeutettujen etujemme mukaista.

Jos sinulla on ratkaisemattomia huolenaiheita, sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle siellä, missä asut tai työskentelet taikka uskot rikkomuksen tapahtuneen.

Kun käytämme perusteena suostumustasi, voit aina peruuttaa suostumuksesi, joskin meillä voi olla muita laillisia perusteita käsitellä tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten edellä mainittuihin.

SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi ja lain edellyttämän tai salliman ajan taikka niin kauan kuin se on tarpeen oikeudellisten vaateiden esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos esimerkiksi teet sopimuksen kanssamme, säilytämme henkilötietojasi sopimuksen voimassaoloajan ja sen jälkeen tietyn aikaa oikeusvaateiden esittämiseksi tai puolustamiseksi.

ALAIKÄISTEN PALVELUIDEN KÄYTTÖ

Palveluita ei ole suunnattu alle kuusitoistavuotiaille (16) henkilöille, ja pyydämme, että tällaiset henkilöt eivät anna henkilötietoja palveluiden kautta.

RAJAT YLITTÄVÄ SIIRTO

Valvomme ja ylläpidämme palveluja Yhdysvalloista käsin, ja henkilötietosi siirretään Euroopan talousalueen ja Iso-Britannian ulkopuolelle. Tällaiset kansainväliset henkilötietojen siirrot ovat mahdollisia joko siksi, että Euroopan komissio on antanut riittävyyspäätöksen, koska olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset suojatoimet tai koska sovellettavat lait muuten sallivat tai vaativat meidän siirtävän henkilötietosi Euroopan talousalueen ja Iso-Britannian ulkopuolelle. Voit pyytää meitä antamaan lisätietoja tästä asiasta tai toimittamaan sinulle dokumentaation asianmukaisesta takeista ottamalla meihin yhteyttä millä tahansa tässä tietosuojaselosteessa kerrotulla yhteydenottotavalla.

ARKALUONTEISET TIEDOT

Pyydämme, ettet lähetä tai luovuta meille arkaluonteisia henkilötietoja (esim. rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskontoon tai muihin vakaumuksiin, terveyteen, rikostaustaan, ammattiliiton jäsenyyteen, sukupuolielämään tai seksuaaliseen suuntautuneisuuteen) palveluissa, niiden kautta tai muilla tavoin.

TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN PÄIVITYKSET

Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Ole hyvä ja katso tämän tietosuojaselosteen yläreunassa olevasta ”Päivitetty viimeksi” -kohdasta, milloin tämä tietosuojaseloste on viimeksi tarkistettu. Kaikki muutokset tähän tietosuojaselosteeseen tulevat voimaan, kun julkaisemme tarkistetun tietosuojaselosteen palveluissa. Käyttämällä palveluja näiden muutosten jälkeen osoitat hyväksyväsi tarkistetun tietosuojaselosteen.

YHTEYS MEIHIN

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Monster Energy Company, ja sen edustaja Euroopassa on Monster Energy Europe Limited. Alla niiden yhteystiedot:

Rekisterinpitäjä:
Monster Energy Company
FAO: Privacy
Legal Department
1 Monster Way
Corona, CA 92879 USA

Edustaja Euroopassa:
Monster Energy Europe Limited
FAO: Privacy
Legal Department
50 Bristol Road
Greenford UB6 8UP, UK

Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen: [email protected]

Huomaa, että sähköpostiviestintä ei ole aina turvallista, joten älä sisällytä luottokorttitietoja tai arkaluonteisia tietoja meille lähettämiisi sähköposteihin.

CALIFORNIA PRIVACY NOTICE

This California Privacy Notice ("California Notice") supplements the Monster Energy ("we", "us", "our") Privacy Notice and applies solely to visitors, users, and others who reside in the State of California ("consumers" or "you"). We adopted this California Notice to comply with California privacy laws, including the California Consumer Privacy Act ("CCPA"). Any terms defined in the CCPA and not defined here have the same meaning when used in this California Notice.

Notice of Collection and Use of Personal Information

Categories of Personal Information

Within the last twelve (12) months, we have collected the following categories of Personal Information:

  1. Identifiers, such as real name, alias, postal address, unique personal identifier, online identifier, internet protocol address, email address, account name, or other similar identifiers.
  2. Personal information categories listed in the California Customer Records statute (Cal. Civ. Code 1798.80(e)), such as name, postal address, phone number, and credit or debit card number.
  3. Characteristics of protected classifications under California or federal law, such as gender.
  4. Commercial information, including records of personal property, products or services purchased, obtained, or considered, or other purchasing or consuming histories or tendencies.
  5. Internet or other electronic network activity information, including, but not limited to, browsing history, search history, and information regarding a consumer’s interaction with an internet website, application, or advertisement.
  6. Geolocation data.
  7. Audio, electronic, visual, thermal, olfactory, or similar information, such as profile picture or CCTV images.

We will not collect additional categories of Personal Information other than those categories listed above. If we intend to collect additional categories of Personal Information, we will provide you with a new notice at or before the time of collection.

Use of Personal Information

We may use Personal Information for the business and commercial purposes below:

  • To provide the Services, to fulfill or perform under a contract, to fulfill or communicate relating to your purchase or redemption, provide customer service, or take steps linked to a contract
  • To respond to your inquiries and fulfill your requests, such as to send you non-marketing communications such as newsletters.
  • To monitor use of our websites and online Services, and using your information to help us monitor, improve and protect our products, the Services and websites, both online and offline.
  • To send administrative information to you, for example, information regarding the Services and changes to our terms, conditions, and policies.
  • To send you direct marketing in relation to our relevant products and Services, or other products and services provided by us and our affiliates.
  • To offer you information that is relevant to you and to personalize your experience on the Services by presenting content, products and offers tailored to you. For example, we may display content or send you messages about events in your area, promotions, or new products that we believe may interest you based on your Personal Information, social media account profile and activity, demographic information, physical location, and activity on our Services.
  • To allow you to participate in sweepstakes, contests and similar promotions and managing such sweepstakes, contests and promotions. Some of these activities have additional rules, which can contain additional information about how we use and disclose your Personal Information, so we suggest that you read those additional rules carefully.
  • For our business purposes, such as data analysis, audits, fraud monitoring and prevention, developing new products, enhancing, improving or modifying our Services, identifying usage trends, determining the effectiveness of our promotional campaigns and operating and expanding our business activities.
  • As required by law, including, in compliance with legal obligations (a) under applicable law, including laws outside your country of residence; (b) to comply with legal process; (c) to respond to requests from public and government authorities including public and government authorities outside your country of residence; (d) to enforce our terms and conditions; (e) to protect our operations or those of any of our affiliates; (f) to protect our rights, privacy, safety or property, and/or that of our affiliates, you or others; and (g) to allow us to pursue available remedies or limit the damages that we may sustain.

We will not use the Personal Information we collected for material different, unrelated, or incompatible purposes without providing you with notice.

Sources of Personal Information

We collect Personal Information as described in the Privacy Notice. Broadly, the collection of Personal Information is from the following sources:

  • From You: We can receive your Personal Information through the Services, e.g. when you sign up for a newsletter, create an account or make a purchase; offline, such as when you visit a store selling our products, attend a trade show, attend an event we sponsor, place an order over the phone or contact customer service; or when you provide information through the App.
  • From Affiliates: We can receive your Personal Information from our affiliates, such as when you participate in sweepstakes, contests and similar promotions.
  • From Service Providers: We can receive your Personal Information from our service providers who provide website hosting, data analysis, payment processing, order fulfillment, information technology and related infrastructure provision, customer service, email delivery, credit card processing and auditing services, and other similar services.
  • From Operating Systems and Platforms: Certain information is collected by most browsers or automatically through your device.
  • From Third Parties: We and our technology providers automatically collect certain information through the use of cookies, pixels, and tracking technologies, such as browser type, time spent on the Services, pages visited, language preferences, actions you take using the Services, measures of marketing campaigns (such as usage and response rates), and other traffic data.

We also receive your Personal Information from other sources, such as public databases; joint marketing partners; social media platforms; from people with whom you are friends or otherwise connected on social media platforms, as well as from other third parties. For example, if you elect to connect your social media account to your Services account, certain Personal Information from your social media account will be shared with us, which can include Personal Information that is part of your profile or your friends’ profiles.

For more information about the sources of Personal Information, please see the sections captioned “How We Collect Provided Personal Information” and “How We Collect Automatically-Collected Personal Information” in the Privacy Notice.

Sharing of Personal Information

Within the last twelve (12) months, we have shared the following categories of Personal Information for a business purpose with the following categories of third parties:

  • Category 1 : Affiliates and Advertising Networks
  • Category 2 : Affiliates
  • Category 3 : Affiliates
  • Category 4 : Affiliates
  • Category 5 : Affiliates and Advertising Networks
  • Category 6 : Affiliates
  • Category 7 : Affiliates

For more information about how we share Personal Information, please see the section captioned “How Personal Information Can Be Disclosed” in the Privacy Notice.

Your California Privacy Rights

California’s "Shine the Light" law, permits our users who are California residents to request and obtain from us a list of what personal information (if any) we disclosed to third parties for their own direct marketing purposes in the previous calendar year and the names and addresses of those third parties. Requests may be made only once per year per person, must be sent to [email protected] , and are free of charge. However, we do not disclose personal information protected under the "Shine the Light" law to third parties for their own direct marketing purposes.

In addition, if you are a resident of California, under 18 and a registered user of the Services, you may ask us to remove content or information that you have posted to the Services by writing to by email at [email protected] or write to us by using the contact details set out in the "Contacting Us" section at the end of this California Notice.

Please note that your request does not ensure complete or comprehensive removal of the content or information, as, for example, some of your content may have been reposted by another user.

The CCPA provides California residents with the following rights:

  1. Right to Know: You have the right to request that we disclose certain information to you about the Personal Information we collected, used, disclosed, and sold about you in the past 12 months. This includes a request to know any or all of the following:
    • The categories of Personal Information collected about you;
    • The categories of sources from which we collected your Personal Information;
    • The categories of Personal Information that we have sold or disclosed about you for a business purpose;
    • The categories of third parties to whom your Personal Information was disclosed for a business purpose;
    • Our business or commercial purpose for collecting or selling your Personal Information; and
    • The specific pieces of Personal Information we have collected about you.
  2. Data Portability: You have the right to request a copy of Personal Information we hold about you.
  3. Right to Deletion: You have the right to request that we delete the Personal Information we collected from you and maintained, subject to certain exceptions. Please note that if you request deletion of your Personal Information, we may deny your request or may retain certain elements of your Personal Information if it is necessary for us or our service providers to:
    • Complete the transaction for which the Personal Information was collected, provide a good or service requested by you, or reasonably anticipated within the context of our ongoing business relationship with you, or otherwise perform a contract between our business and you.
    • Detect security incidents, protect against malicious, deceptive, fraudulent, or illegal activity; or prosecute those responsible for that activity.
    • Debug to identify and repair errors that impair existing intended functionality.
    • Exercise free speech, ensure the right of another consumer to exercise his or her right of free speech, or exercise another right provided for by law.
    • Comply with the California Electronic Communications Privacy Act pursuant to Chapter 3.6 (commencing with Section 1546) of Title 12 of Part 2 of the Penal Code.
    • Engage in public or peer-reviewed scientific, historical, or statistical research in the public interest that adheres to all other applicable ethics and privacy laws, when the deletion of the information is likely to render impossible or seriously impair the achievement of such research, if you have provided informed consent.
    • To enable solely internal uses that are reasonably aligned with your expectations based on your relationship with us.
    • Comply with a legal obligation.
    • Otherwise use the Personal Information, internally, in a lawful manner that is compatible with the context in which you provided the information.
  4. Right to Opt-In to Financial Incentives: You have the right to opt-in to financial incentives. You also have the right to opt-out at any time. However, we currently do not offer any financial incentives.
  5. Right to Opt-Out/In: You have the right to opt-out of the sale of your Personal Information. You also have the right to opt-in to the sale of Personal Information. Please see the section captioned “Notice of Right to Opt-Out” below for more information about your opt-out/in rights.
  6. Right to Non-Discrimination: You have the right not to receive discriminatory treatment by us for the exercise of your CCPA privacy rights. Unless permitted by the CCPA, we will not:
    • Deny you goods or services.
    • Charge you different prices or rates for goods or services, including through granting discounts or other benefits, or imposing penalties.
    • Provide you a different level or quality of goods or services.
    • Suggest that you my receive a different price or rate for goods or services or a different level or quality of goods or services.

Some of our Services, however, may require your Personal Information. If you choose not to provide your Personal Information that is necessary to provide any aspect of our Services, you may not be able to use those Services.

Submitting a Verified Consumer Request

To exercise your Right to Know, Data Portability, and Right to Delete, you must provide us with sufficient information to allow us to verify your identity, and describe your request with sufficient detail that allows us to properly understand, evaluate, and respond to it. Once we receive the information you provide to us, we will review it and determine if more information is necessary to verify your identity as required by law, and we may request additional information in order to do so.

To exercise your CCPA privacy rights described above, please submit a verifiable request to us by:

  • Calling us at 1-800-426-7367.
  • Emailing us at [email protected] .
  • Writing to us by using the contact details set out at the bottom of this California Notice.

Only you, or a person authorized by you to act on your behalf, may make a verifiable consumer request related to your Personal Information.

You may only make a verifiable consumer request for Right to Know or Data Portability twice within a 12-month period. The verifiable consumer request must:

  • Provide sufficient information that allows us to reasonably verify you are the person about whom we collected Personal Information or an authorized representative. At a minimum, that information will include name (first and last), email address, phone number, address, and may include additional information.
  • Describe your request with sufficient detail that allows us to properly understand, evaluate, and respond to it.

We may deny your request if we are unable to verify your identity or have reason to believe that the request is fraudulent.

Consumer Request by an Authorized Agent

If any authorized agent submits a consumer request on your behalf, in order to confirm that person or entity’s authority to act on your behalf and verify the authorized agent’s identity, we require at a minimum an email be sent to [email protected], and all of the below items; in addition based on the nature of the request and information, we may require additional information:

  • To verify your authorization to request on behalf of a California resident, provide one or more of the following: (1) California Secretary of State authorization, (2) written permission from the California resident, or (3) power of attorney.
  • Sufficient evidence of your identity.
  • To verify the identity of the California resident for whom the request is being made, provide the information set forth above for verification of the consumer request.

We cannot respond to your request or provide you with Personal Information if we cannot verify your identity or authority to make the request and confirm the Personal Information relates to you. Making a verifiable consumer request does not require to create an account with us. We will only use Personal Information provided in a verifiable consumer request to verify the request’s identity or authority to make the request.

We will acknowledge receipt of the request within ten (10) business days of its receipt. We will respond to a verifiable consumer request within forty-five (45) days of its receipt. If we require more time (up to 90 days), we will inform you of the reason and extension period in writing. Any disclosures we provide will only cover the 12-month period preceding the receipt of the verifiable consumer request. The response we provide will also explain the reasons we cannot comply with a request, if applicable. For Data Portability requests, we will provide the responsive information in a portable and, to the extent technically feasible, in a readily useable format that allows you to transmit the information to another entity without hindrance.

We do not charge a fee to process or respond to your verifiable consumer request unless it is excessive, repetitive, or manifestly unfounded. If we determine that the request warrants a fee, we will tell you why we made that decision and provide you with a cost estimate before completing your request.

Sale of Personal Information

We never monetize your Personal Information or sell it to third parties for money. However, the CCPA defines "sale" broadly, and that definition could include information that we have shared with our service providers and certain technology providers. In the past twelve (12) months, we have "sold" (as defined under the CCPA) the following categories of Personal Information to the following categories of third parties:

  • Category 1: Advertising Networks
  • Category 5: Advertising Networks

We "sold" the Personal Information for the purposes described in this California Notice and the Privacy Notice.

We do not and will not knowingly sell the Personal Information of minors under the age of 16 without affirmative authorization.

Notice of Right to Opt-Out

Please see our “Notice of Right to Opt-Out” on our “Do Not Sell My Personal Information” page for more information about your opt-out rights.

Do Not Track

We use analytics systems and providers and participate in ad networks that process Personal Information about your online activities over time and across third-party websites or online services, and these systems and providers may provide some of this information to us. We do not currently process or comply with any web browser’s "do not track" signal or similar mechanisms.

Note, however, that you may find information about how to opt-out of Google Analytics and DoubleClick online behavioral advertising, and/or block or reject certain tracking technologies in our Cookies Policy.

UPDATES TO THIS CALIFORNIA NOTICE

We may change this California Notice. Please take a look at the "Last Updated" legend at the top of the Privacy Notice to see when this California Notice was last revised. Any changes to this California Notice will become effective when we post the revised California Notice on the Services. Your use of the Services following these changes means that you accept the revised California Notice.

CONTACTING US

If you have any questions or concerns about this California Notice and/or how we process Personal Information, you can contact us at:

Monster Energy Company
FAO: Privacy
Legal Department
1 Monster Way
Corona, CA 92879 USA

You can also contact us by email at the following address: [email protected].

Please note that email communications are not always secure; so please do not include credit card information or sensitive information in your emails to us.

For more information about how users with disabilities can access this California Notice in an alternative format, please contact us at [email protected].