be_ixf;ym_202111 d_30; ct_100
CLOSE
Images from round five of the 2018 Drift Masters European Championship
NEWS

Calendarul Campionatului Național de Drift 2019

Apr 112019

După trei ani de pauză, Bucureștiul va găzdui finala Campionatului Național de Drift. Romanian Drift Community, clubul promotor al campionatului, a anunțat încă o surpriză pentru fanii acestei discipline a motorsportului.

Astfel, calendarul pentru sezonul 2019 va conține 5 etape și va debuta, la fel cum s-a întâmplat în ultimii doi ani, cu runda de pe circuitul de la Mariapocs, pe 11-12 mai. Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu omologii din Ungaria, urmând să aibă și de această dată la start aproximativ 80 de piloți din toată Europa Centrală și de Est, anunță RoDrift printr-un comunicat.

Cea de-a doua etapa va avea loc între 22-23 Iunie pe Transilvania Motor Ring.

Pe 20-21 Iulie, caravana RoDrift va ajunge din nou în Bucovina, pe TransRarău, la prima etapă pe traseu montan din 2019. Etapa de pe celebrul drum montan este una dintre cele mai căutate în fiecare an datorită spectaculozității ei. Ediția precedentă a strâns aproximativ 7.000 de spectatori la battle-urile finale.

Momentul mult așteptat de fani este programat pentru 10-11 August, etapa numărul patru pe Transalpina, cea mai spectaculoasă etapă din Campionat.

Marea finală a sezonului va avea loc in Capitala și va fi comună cu etapa campionatului ungar, astfel că runda va avea parte de o prezență internațională puternică.

Echipa #MonsterEnergy este pregătită să racorească toți fanii #RoDrift Championship prezenți pentru a-și încuraja piloții preferați!

SHARE THIS ARTICLE:

RECOMMENDED

FOR YOU