be_ixf;ym_202205 d_17; ct_50
CLOSE
More photos from B&C LLC for social use
NEWS

Igazi kávéélmény, dobozba zárva… Megjelent az Espresso Monster!

Nov 112020

Mindig a különleges dolgok hajtottak minket, és az Espresso Monster alkotása közben sem volt ez másképp!

 

Két ízzel startol Magyarországon az Epresso Monster, méghozzá mindkettő tripla adag eszpresszóval töltve. A különleges csomagolás különleges italt is rejt, az Espresso Milk tejjel ízesíti az ütős eszpresszó kávét, a Vanilla Espresso pedig egy csipetnyi vaníliával dobja fel a 100%-os Arabica szemekből készült kávét.
Az ütősségről persze nem csak a minőségi kávészemek gondoskodnak, hanem a 60mg koffein is, amit a 250ml-es dobozokba zártunk!

 

Ben Ashlin, a Monster Energy EMEA régiós márka alelnöke a megjelenés kapcsán elmondta, hogy ezzel a termékkel a kávéfogyasztókat és a Monster rajongóit egyaránt célozzuk: „A Monster Energy továbbra is az innováció hajtóereje, úgyhogy nagyon örülünk annak, hogy bevezethetjük az Espresso Monstert az azonnal fogyasztható kávék kategóriájába. Az új kategoria kulcsfontosságú szerepet játszik a márka folyamatos növekedésében azzal, hogy új fogyasztókat vonz be a kávé- és energiaitalok piacára, miközben a meglévő Monster rajongóknak újabb alkalmat biztosít a termék fogyasztásához.”

 

Keressétek a különleges logót, és az igazi aranybarna dobozba zárt kávéélményt a boltokban!

SHARE THIS ARTICLE:

RECOMMENDED

FOR YOU