be_ixf;ym_202205 d_28; ct_100
CLOSE
Event imagery taken at the 3rd stage of the Romanian Drift Championship. We have an ME Athelet in the competition, Calin Ciortan, branded black car - i have uploaded the pilot's contract here also. We also have a valid contract with the event - contract u
NEWS

Romanian Drift Championship – Etapa nr.3, Transalpina.

Jun 162018

Etapa a 3a a Campionatului National de Drift se dezlantuie si anul acesta pe Drumul Regelui de la Transalpina unde 37 de piloti din Romania, Ungaria si Polonia au dat startul etapei pe traseul montan.

In ciuda conditiilor meteorologice dificile  evenimentul s-a desfasurat neintrerupt, in fata a peste 1,000 de fani loiali ai sportului prezenti pentru a-si incuraja pilotii preferati.

Pilotul Monster Energy Calin Ciortan, Campion en-titre si lider al clasamantului a fost nevoit sa abandoneze etapa in Top 16 din cauza unor probleme tehnice la motor, astfel noul lider al clasamentului este tanarul Iulian Jumuga, cu un total de 242 de puncte. In pozitia secunda al clasamentului general il avem pe Catalin Trifan (211 puncte), in timp ce Calin Ciortan ocupa locul 3 cu 209 puncte.

“Intr-adevar a fost o etapa foarte tare, pacat ca motorul nu a vrut sa ma duca mai departe de top 16. Reconstruim, si revenim in forta pe urmatoarea etapa de drift touge de pe Transrarau. Multumesc organizatorilor Romanian Drift Community pentru eforturile depuse in desfasurarea acestor etape spectaculoase, si publicului care a stat sa ne priveasca sub o perdea de ploi torentiale.”

SHARE THIS ARTICLE:

RECOMMENDED

FOR YOU