be_ixf;ym_202207 d_03; ct_100
CLOSE

Освој уникатен Yamaha мотор!

 

Некои соништа сепак се остваруваат, а Monster е тука да ти помогне...

Играј и освој нова играчка со која можеш да се однесеш каде сакаш!

Наградната игра трае од 13 јули до 9 септември 2020.

А, еве што треба да направиш за да учествуваш:

Купи 4 лименки Monster со било кој вкус (не мора сите одеднаш) од 13 јули до 9 септември 2020 на сите бензински станици на Lukoil.

Задолжително зачувај ја фискалната сметка/ки.

Пополни го формуларот кој е достапен на сите Lukoil бензински станици.

Стави го формуларот во Монстер кутиите кои се поставени на сите Lukoil бензински станици.

Чекај го извлекувањето на 23.09.2020!

 

Толку едноставно, а моќно!

Со среќа!

submit entries from July 13 2020 to September 09 2020

promotion rules

Купи 4 лименки Monster со било кој вкус (не мора сите одеднаш) од 13 јули до 9 септември 2020 на сите бензински станици на Lukoil.

Задолжително зачувај ја фискалната сметка/ки.

Пополни го формуларот кој е достапен на сите Lukoil бензински станици.

Стави го формуларот во Монстер кутиите кои се поставени на сите Lukoil бензински станици.

Чекај го извлекувањето на 23.09.2020!

Толку едноставно, а моќно!

Со среќа!