be_ixf;ym_202303 d_24; ct_100
CLOSE

The Original Green Monster Energy

 

Tear into a can of the meanest energy supplement on the planet, MONSTER energy. We went down to the lab and cooked up a double shot of our killer energy brew. It´s a wicked mega hit that delivers twice the buzz of a regular energy drink. MONSTER packs a vicious punch but has a smooth flavor you can really pound down.

 

Flavor Profile: Sweet and Salty - It tastes like Monster!

Unleash The Beast

Monster Energy
Monster Mule
Absolutely Zero
The Doctor
"

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE / VLERA USHQIMORE

"
  Per 100ml Per 500ml (%*)
VALOARE ENERGETICĂ/ VLERA ENERGJIKE 201kJ 1006kJ
- 47kcal 237kcal (12%)
GLUCIDE/ KARBOHIDRATE 12g 60g (23%)
DIN CARE ZAHARURI/ NGA TË CILAT SHEQERNA 11g 55g (61%)
SARE/ KRIPË 0.19g 0.96g (16%)

CONȚINE CANTITĂȚI NEGLIJABILE DE GRĂSIMI, ACIZI GRAȘI SATURAȚI, PROTEINE/ PËRMBAN SASI TË PAPËRFILLSHME YNDYRE, YNDYRË E NGOPUR, PROTEINA

*CONSUMUL DE REFERINȚĂ AL UNUI ADULT OBIȘNUIT (8 400 kJ/2 000 kcal)/ REFERENCA MESATARE E NJË TË RRITURI (8 400 kJ/2 000 kcal)

VITAMINE/ VITAMINË

  Per 100ml (%**) Per 500ml (%**)
RIBOFLAVINĂ / RIBOFLAVIN (VIT B2) 0.7mg (50%) 3.5mg (250%)
NIACINĂ / NIACINË (VIT B3) 8.5mg (53%) 43mg (266%)
VITAMINA / VITAMINË B6 0.8mg (57%) 4.0mg (286%)
VITAMINA / VITAMINË B12 2.5µg (100%) 13µg (500%)

**CONSUMUL ZILNIC DE REFERINȚĂ/ SASIA E REKOMANDUAR

CONȚINUT RIDICAT DE CAFEINA. NU SE RECOMANDĂ PENTRU COPII SAU FEMEILE ÎNSĂRCINATE SAU CARE ALĂPTEAZĂ (30 mg / 100 ml). CONSUMAȚI CU RESPONSABILITATE. / PËRMBAJTJE E LARTË KAFEINE. NUK ËSHTË E REKOMANDUESHME PËR FEMIJËT, GRATË SHTATZËNA DHE ME GJI OSE PËR NJERËZIT E NDJESHËM NDAJ KAFEINËS (32 mg / 100 ml). KONSUMONI ME KUJDES.

RECOMMENDED

FOR YOU