be_ixf;ym_202008 d_15; ct_100
CLOSE
Monster Energy Monster Ultra Juice Monster
Monster Energy
LH44
Absolutely Zero
Assault
The Doctor

At Monster we don’t get too hung up on politics. We’re not for “the War”, against “the War” or any war for that matter.
We put the “camo” pattern on our new Monster Assault can because we think it looks cool. Plus it helps fire us up to fight the big multi-national companies who dominate the beverage business.
We’ll leave politics to the politicians and just keep doing what we do best – make the meanest energy drinks on the planet!
Declare war on the ordinary! Grab a Monster Assault and
Viva La Revolution!

Viva La Revolution!

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE / VLERA USHQIMORE

  Per 100ml Per 500ml (%*)
VALOARE ENERGETICĂ/ VLERA ENERGJIKE 196 kJ 982 kJ
- 46 kcal 231 kcal (12%)
GLUCIDE/ KARBOHIDRATE 12 g 60 g (23%)
DIN CARE ZAHARURI/ NGA TË CILAT SHEQERNA 11 g 55g (61%)
SARE/ KRIPË 0.18 g 0.90 g (15%)
"

CONȚINE CANTITĂȚI NEGLIJABILE DE GRĂSIMI, ACIZI GRAȘI SATURAȚI, PROTEINE/ PËRMBAN SASI TË PAPËRFILLSHME YNDYRE, YNDYRË E NGOPUR, PROTEINA

"

*CONSUMUL DE REFERINȚĂ AL UNUI ADULT OBIȘNUIT (8 400 kJ/2 000 kcal)/ REFERENCA MESATARE E NJË TË RRITURI (8 400 kJ/2 000 kcal)

VITAMINE/ VITAMINË

""
  Per 100ml (%**) Per 500ml (%**)
RIBOFLAVINĂ / RIBOFLAVIN (VIT B2) 0,7 mg (50%) 0.7mg (50%) 3.5mg (250%)
NIACINĂ / NIACINË (VIT B3) 8.5mg (53%) 43mg (266%)
VITAMINA / VITAMINË B6 0.8mg (57%) 4.0mg (286%)
VITAMINA / VITAMINË B12 2.5µg (100%) 13µg (500%)

**CONSUMUL ZILNIC DE REFERINȚĂ/ SASIA E REKOMANDUAR

CONȚINUT RIDICAT DE CAFEINĂ. NU SE RECOMANDĂ PENTRU COPII SAU FEMEILE ÎNSĂRCINATE SAU CARE ALĂPTEAZĂ SAU PERSOANELOR SENSIBILE LA CAFEINĂ (32 mg/100 ml). CONSUMAȚI CU RESPONSABILITATE. / AL: PËRMBAJTJE E LARTË KAFEINË. NUK ËSHTË E REKOMANDUESHME PËR FEMIJËT, GRATË SHTATZËNA DHE ME GJI OSE PËR NJERËZIT E NDJESHËM NDAJ KAFEINËS (32 mg/100 ml). KONSUMONI ME KUJDES.

RECOMMENDED

FOR YOU