be_ixf;ym_202212 d_06; ct_100
CLOSE
Monster Energy Monster Ultra Juiced Monster Espresso Monster

LH44 Monster Energy

 

When you’re 3-time F1 World Champion Lewis Hamilton, life moves at 15,000 RPM and 200 MPH.
A man who exists in a world of milliseconds demands a drink that can keep up.

When we partnered with Lewis to create “44”, our R&D team worked flat out to engineer the quickest Monster ever.

 

Flavor Profile: Light, crisp and refreshing

Light, crisp and refreshing, with a fast finish, it gets you out front and pulling away.

Monster Energy
LH44
Monster Mule
Absolutely Zero
The Doctor

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE / VLERA USHQIMORE

  Per 100ml Per 500ml (%*)
VALOARE ENERGETICĂ / VLERA ENERGJIKE 81kJ 407kJ
- 19 kcal 96 kcal (5%)
GLUCIDE / KARBOHIDRATE 5.2 g 26g (10%)
DIN CARE ZAHARURI / NGA TË CILAT SHEQERNA 4.2 g 21g (23%)
SARE / KRIPË 0.12g 0.61g (10%)

CONȚINE CANTITĂȚI NEGLIJABILE DE GRĂSIMI, ACIZI GRAȘI SATURAȚI, PROTEINE / PËRMBAN SASI TË PAPËRFILLSHME YNDYRE, YNDYRË E NGOPUR, PROTEINA

*CONSUMUL DE REFERINȚĂ AL UNUI ADULT OBIȘNUIT (8 400 kJ / 2 000 kcal) / REFERENCA MESATARE E NJË TË RRITURI (8 400 kJ / 2 000 kcal)

VITAMIN / VITAMINE

  Per 100ml (%**) Per 500ml (%**)
RIBOFLAVINĂ / RIBOFLAVIN (VIT B2) 0.7mg (50%) 3.5mg (250%)
NIACINĂ / NIACIN (VIT B3) 8.5mg (53%) 43mg (266%)
VITAMINA / VITAMINE B6 0.8mg (57%) 4.0mg (286%)
VITAMINA / VITAMINE B12 2.5µg (100%) 13µg (500%)

**CONSUMUL ZILNIC DE REFERINȚĂ / SASIA E REKOMANDUAR DITORE

CONȚINUT RIDICAT DE CAFEINA. NU SE RECOMANDĂ PENTRU COPII SAU FEMEILE ÎNSĂRCINATE SAU CARE ALĂPTEAZĂ (30 mg / 100 ml). CONSUMAȚI CU RESPONSABILITATE. / PËRMBAJTJE E LARTË KAFEINE. NUK ËSHTË E REKOMANDUESHME PËR FEMIJËT, GRATË SHTATZËNA DHE ME GJI OSE PËR NJERËZIT E NDJESHËM NDAJ KAFEINËS (30 mg / 100 ml). KONSUMONI ME KUJDES.

RECOMMENDED

FOR YOU