be_ixf;ym_202208 d_09; ct_100
CLOSE
Monster Energy Monster Ultra Juiced Monster Espresso Monster

VR46 aka. The Doctor Monster Energy

 

MotoGP Champion Valentino Rossi has thrilled fans around the world, with over 100 victories and 9 world Championships. 

We teamed up with Valentino, AKA "The Doctor" ™ to create our fastest Monster ever. With a light, crisp, refreshing citrus flavour and a full load of our legendary Monster Energy blend, it will get you up to speed in a hurry!

 

Flavor Profile: Light, Crisp, Refreshing Citrus

Get up to speed in a hurry!

Monster Energy
LH44
Monster Mule
Absolutely Zero
The Doctor

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE / VLERA USHQIMORE

  Per 100ml Per 500ml (%*)
VALOARE ENERGETICĂ / VLERA ENERGJIKE 186kJ 929kJ
- 44kcal 219kcal (11%)
GLUCIDE / KARBOHIDRATE 11g 55g (21%)
DIN CARE ZAHARURI / NGA TË CILAT SHEQERNA 10g 52g (57%)
SARE / KRIPË 0.02g 0.08g (1%)

CONȚINE CANTITĂȚI NEGLIJABILE DE GRĂSIMI, ACIZI GRAȘI SATURAȚI, PROTEINE/ PËRMBAN SASI TË PAPËRFILLSHME YNDYRE, YNDYRË E NGOPUR, PROTEINA

*CONSUMUL DE REFERINȚĂ AL UNUI ADULT OBIȘNUIT (8 400 kJ/2 000 kcal) / REFERENCA MESATARE E NJË TË RRITURI (8 400 kJ/2 000 kcal)

VITAMINE / VITAMINË

  Per 100ml (%**) Per 500ml (%**)
RIBOFLAVINĂ / RIBOFLAVIN (B2) 0.7mg (50%) 3.5mg (250%)
NIACINĂ / NIACIN (B3) 8.5mg (53%) 43mg (266%)
VITAMINA / VITAMINË B6 0.8mg (57%) 4.0mg (286%)
VITAMINA / VITAMINË B12 2.5µg (100%) 13µg (500%)

**CONSUMUL ZILNIC DE REFERINȚĂ / SASIA E REKOMANDUAR DITORE

CONȚINUT RIDICAT DE CAFEINĂ. NU SE RECOMANDĂ PENTRU COPII SAU FEMEILE ÎNSĂRCINATE SAU CARE ALĂPTEAZĂ SAU PERSOANELOR SENSIBILE LA CAFEINĂ (32 mg/100 ml). CONSUMAȚI CU RESPONSABILITATE./ AL: PËRMBAJTJE E LARTË KAFEINË. NUK ËSHTË E REKOMANDUESHME PËR FEMIJËT, GRATË SHTATZËNA DHE ME GJI OSE PËR NJERËZIT E NDJESHËM NDAJ KAFEINËS (32 mg / 100 ml). KONSUMONI ME KUJDES.

RECOMMENDED

FOR YOU