be_ixf;ym_202303 d_30; ct_50
CLOSE

Ultra a.k.a. The White Monster

 

Some people are impossible to please. As soon as they get what they thought they wanted they always want more. Our team riders and Monster Girls are no different… they’ve been dropping some hints lately.
They’ve been asking us for a new Monster drink. A little less sweet, lighter-tasting, zero calories, but with a full load of our Monster energy blend.
Sure, white is the new black. We went all out: Monster Energy Ultra.

 

Flavor Profile: Light Refreshing Citrus

Unleash the Ultra Beast!

Ultra Fiesta
Ultra Paradise
Ultra

 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE / VLERA USHQIMORE

  Per 100ml Per 500ml (%*)
VALOARE ENERGETICĂ / VLERA ENERGJIKE 10kJ 50kJ
- 2kcal 11kcal (1%)
GLUCIDE / KARBOHIDRATE 0.9g 4.4g (2%)
DIN CARE ZAHARURI / NGA TË CILAT SHEQERNA 0g 0g (0%)
SARE / KRIPË 0.20g 1.0g (17%)

CONȚINE CANTITĂȚI NEGLIJABILE DE GRĂSIMI, ACIZI GRAȘI SATURAȚI, PROTEINE/ PËRMBAN SASI TË PAPËRFILLSHME YNDYRE, YNDYRË E NGOPUR, PROTEINA

*CONSUMUL DE REFERINȚĂ AL UNUI ADULT OBIȘNUIT (8 400 kJ/2 000 kcal) / REFERENCA MESATARE E NJË TË RRITURI (8 400 kJ/2 000 kcal)

VITAMINE / VITAMINË

  Per 100ml (%**) Per 500ml (%**)
RIBOFLAVINĂ / RIBOFLAVIN (B2) 0.7mg (50%) 3.5mg (250%)
NIACINĂ / NIACIN (B3) 8.5mg (53%) 43mg (266%)
VITAMINA / VITAMINË B6 0.8mg (57%) 4.0mg (286%)
VITAMINA / VITAMINË B12 2.5µg (100%) 13µg (500%)

**CONSUMUL ZILNIC DE REFERINȚĂ / SASIA E REKOMANDUAR DITORE

CONȚINUT RIDICAT DE CAFEINĂ. NU SE RECOMANDĂ PENTRU COPII SAU FEMEILE ÎNSĂRCINATE SAU CARE ALĂPTEAZĂ SAU PERSOANELOR SENSIBILE LA CAFEINĂ (32 mg/100 ml). CONSUMAȚI CU RESPONSABILITATE./ AL: PËRMBAJTJE E LARTË KAFEINË. NUK ËSHTË E REKOMANDUESHME PËR FEMIJËT, GRATË SHTATZËNA DHE ME GJI OSE PËR NJERËZIT E NDJESHËM NDAJ KAFEINËS (32 mg / 100 ml). KONSUMONI ME KUJDES.

RECOMMENDED

FOR YOU