be_ixf;ym_202110 d_19; ct_100
CLOSE
Monster Energy Monster Ultra Juiced Monster Espresso Monster

Zero-Sugar Ultra Red

 

Who can forget those hot summer days and hotter summer nights thick with the promise of unlimited possibilities. Working a mindless job to earn just enough for that last epic adventure before starting “real life.”
Following your heart to who knows where with who knows who, confident it will all work out.
In homage to the endless summers of youth comes Ultra Red: Light, crisp, and refreshing with zero calories and zero sugar.
Sweet, sweet, summer time, summer time.

 

Flavor Profile: Crisp and Refreshing Mixed Berry

Unleash the Ultra Beast!

Ultra Paradise
Ultra
Ultra Red

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE / VLERA USHQIMORE

  Per 100ml Per 500ml (%*)
VALOARE ENERGETICĂ / VLERA ENERGJIKE 14kJ 70kJ
- 3kcal 16kcal (1%)
GLUCIDE / KARBOHIDRATE 0.9g 4.8g (2%)
DIN CARE ZAHARURI / NGA TË CILAT SHEQERNA 0g 0g (0%)
SARE / KRIPË 0.19g 1.0g (16%)

CONȚINE CANTITĂȚI NEGLIJABILE DE GRĂSIMI, ACIZI GRAȘI SATURAȚI, PROTEINE/ PËRMBAN SASI TË PAPËRFILLSHME YNDYRE, YNDYRË E NGOPUR, PROTEINA

*CONSUMUL DE REFERINȚĂ AL UNUI ADULT OBIȘNUIT (8 400 kJ/2 000 kcal) / REFERENCA MESATARE E NJË TË RRITURI (8 400 kJ/2 000 kcal)

VITAMINE / VITAMINË

  Per 100ml (%**) Per 500ml (%**)
RIBOFLAVINĂ / RIBOFLAVIN (B2) 0.7mg (50%) 3.5mg (250%)
NIACINĂ / NIACIN (B3) 8.5mg (53%) 43mg (266%)
VITAMINA / VITAMINË B6 0.8mg (57%) 4.0mg (286%)
VITAMINA / VITAMINË B12 2.5µg (100%) 13µg (500%)

**CONSUMUL ZILNIC DE REFERINȚĂ / SASIA E REKOMANDUAR DITORE

CONȚINUT RIDICAT DE CAFEINĂ. NU SE RECOMANDĂ PENTRU COPII SAU FEMEILE ÎNSĂRCINATE SAU CARE ALĂPTEAZĂ SAU PERSOANELOR SENSIBILE LA CAFEINĂ (32 mg/100 ml). CONSUMAȚI CU RESPONSABILITATE./ AL: PËRMBAJTJE E LARTË KAFEINË. NUK ËSHTË E REKOMANDUESHME PËR FEMIJËT, GRATË SHTATZËNA DHE ME GJI OSE PËR NJERËZIT E NDJESHËM NDAJ KAFEINËS (32 mg / 100 ml). KONSUMONI ME KUJDES.

Ingredients

 
 

RECOMMENDED

FOR YOU