Pijet Monster Energy

 • Gjelbër origjinal Monster Energy

 • Profili i shijes

  E ëmbël dhe e kripur- Ka shije si Monster!

Gjelbër origjinal Monster Energy

Kanaçe Monster Energy Original Green 500 ml, pije energjike me shije të shkëlqyer me përzierje energjike dhe 160 mg kafeinë. Përzierja Monster Energy e kombinuar me kafeinë ju jep energjinë që ju nevojitet me një aromë të butë dhe të lehtë për t'u pirë. Shërbejeni të ftohtë për freskim maksimal.

 • VR46, i njohur ndryshe The Doctor

 • Profili i shijes

  Light, Crisp, Refreshing Citrus

VR46, i njohur ndryshe The Doctor

Monster Energy Valentino Rossi VR46 500ml Pije Energjetike e Gazuar dhe 160mg kafeinë. VR46 ka shije ndryshe nga pijet tradicionale energjike me një shije të lehtë, të freskët dhe freskuese të agrumeve. Ne u bashkuam me kampionin e MotoGP, Valentino Rossi AKA ""The Doctor"", për të krijuar përbindëshin tonë më të shpejtë deri më tani. Shërbejeni të ftohtë për freskim maksimal.

 • Ultra i njohur ndryshe Monster i bardhë

 • Profili i shijes

  Agrume të lehta freskuese

Ultra i njohur ndryshe Monster i bardhë

Disa njerëz janë shumë të vështirë për t'i kënaqur. Sapo arrijnë të marrin atë që mendonin se dëshironin, ata kërkojnë gjithnjë e më shumë. Ekipi i sportistëve tanë dhe vajzat Monster nuk janë aspak ndrjshe...ata kanë filluar të na japin disa shenja paralajmëruese këto kohët e fundit.Ata na kanë kërkuar për një pije të re Monster. Një pije më pak të ëmbël, me shije më të lehtë dhe zero kalori, por të mbushur plot me përzierjen tonë me energji Monster.Sigurisht, e barda është në modë. Dhe ja ku është: Monter Energy Ultra.

 • Ultra Paradise

 • Profili i shijes

  Lime kivi me një nuancë kastraveci

Ultra Paradise

MONSTER ENERGY® ULTRA PARADISE 500ml kanaçe - PIJE E GAZUAR, PA PËRMBAJTJE SHEQERI, TAURINË, GINSENG, KAFEINË, L-CARNITINE DHE VITAMINË B, ME ËMBËLSUES, PA SHEQER TË SHTUAR.

 • Juiced Monster Pipeline Punch

 • Profili i shijes

  Fruta pasioni, portokalli dhe gujava

Juiced Monster Pipeline Punch

Punch Monster Pipeline Punch 500ml kanaçe - pije energjike e gazuar me taurinë, L-karnitinë, inozitol dhe vitamina B. Monster Energy Pipeline Punch është përzierja perfekte e shijeve më të mira që Hawaii ka për të ofruar plus përzierjen e Monster Energy. Juiced Monster jep shije të plota frutash me 160 mg kafeinë. Shërbejeni të ftohtë për freskim maksimal.

 • Juiced Monster Mango Loco

 • Profili i shijes

  Mango me lëng

Juiced Monster Mango Loco

Juiced Monster Mango Loco 500ml kanaçe - pije energjike e gazuar me taurinë, L-carnitine, inositol dhe vitamina B. Mango Loco është një përzierje qiellore e shijeve ekzotike të lëngjeve që sigurisht do të tërheqë edhe shpirtin më kokëfortë. Juiced Monster jep shije të plota frutash me 160 mg kafeinë. Shërbejeni të ftohtë për freskim maksimal.

 • Juiced Monster Pacific Punch

 • Profili i shijes

  Classic Fruit Punch

Juiced Monster Pacific Punch

Juiced Monster Pacific Punch 500ml kanaçe - pije energjike e gazuar me taurinë, L-carnitine, inositol dhe vitamina B. Pacific Punch është një përzierje qiellore e shijeve ekzotike të lëngjeve që sigurisht do të tërheqë edhe shpirtin më kokëfortë. Juiced Monster jep shije të plota frutash me 160 mg kafeinë. Shërbejeni të ftohtë për freskim maksimal.