KONTROLLONI PËRGJIGJET TONA

Hidhni një sy tek FAQ tona, përpara se të na kontaktoni

SHIKO FAQ
ZGJIDH NJE
KONTAKTONI

KONTAKTONI

KONTAKTONI MONSTER ENERGY

  • 1 Monster Way Corona

    Corona, CA 92879

    Mon - Fri: 8 AM - 5 PM PST

  • Phone: 1-866-322-4466

    Phone: 1-855-488-1212

Emri
Mbiemri
Nr. Telefoni
Adresa
Apartamenti #
Qyteti
Zip / Kodi Postal
Back
Next
Kodi i kanaçes
Can Facility Logo
Kodi i produktit
Sa kanaçe ishin me defekt?
Emri i dyqanit të blerjes
Store Location
Adresa e dyqanit (Opsionale)
Address 2
Qyteti
Zip / Kodi Postal
Përshkrimi i Problemit

 

Drag and Drop Files Here or
Përshkrimi
Emri i pikës së shitjes
Other business type
Adresa e Pikës së Shitjes
Madhësia e Pikës së Shitjes
Përshkrimi
Emri i Promocionit
URL e Promocionit
Përshkrimi
Emri i Kompanisë
Përshkrimi

Ngarkoni Propozimin e Biznesit*Formatet e pranueshme janë:.doc, PDF, jpg. "

Drag and Drop Files Here or
URL
Përshkrimi

Ngarko Foto (opsionale)

Drag and Drop Files Here or
Emri i Kompanisë
Cila është lloj kërkesa mediatike?
Përshkrimi

Ngarko Foto (opsionale)

Drag and Drop Files Here or
Lloji i Eventit
Lloji i Eventit
Vendodhja e Eventit
Pritshmëria për Numrin e Pjesmarrësve
Përshkrimi i Eventit

Ngarko Flyer ose Propozimin për Eventin (opsionale)

Drag and Drop Files Here or
Përshkrimi

Ngarko CV

Drag and Drop Files Here or
Përshkrimi
Unë pajtohem me Termat dhe Kushtet.
Jam dakord me Politikën e Privatësisë.
Back
Submit